banner34

banner50

banner6

Yıldızlar ödüllendirilecek

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), meyve sebze mamulleri ve yaş meyve sebze ihracatında başarılı olan üyelerini ödüllendiriyor.

Gündem 09.05.2022, 23:30
Yıldızlar ödüllendirilecek

UİB’in başarılı üyelerini ödüllendirdiği İhra­catın Yıldızları Ödülleri’nde maraton baş­ladı. Başarılı ihracatçılarının ödüllendirildiği törenlerin ilki 11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleş­tirilecek.

Başarılarıyla ülke ekonomisine ve ihracatına de­ğerli katkı­lar sunan Uludağ Yaş Meyve Sebze İhra­catçıları Birliği (UYMSİB) ve Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) üyeleri UİB Hizmet Binası’nda düzenlenecek törenle ödül­lerini alacak.

2021 yılının en başarılı ihracatçılarının ödüllen­dirileceği İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, pla­tin, altın, gümüş ve bronz kategoride ödüller dağıtılacak.

Pandemi nedeniyle ödül töreninin düzenlene­mediği geçen yıl UMSMİB’in 2020 Platin Ödülle­ri’nde ilk beşte sırasıyla; Erbak Uludağ, Pen­guen, Anadolu Efes, Elite Natu­rel ve Frigo-Pak yer almıştı. UYMSİB’in 2020 Platin Ödülleri’nde en başarılı ilk dört firma ise sırasıyla Alara Tarım, Marmarabirlik, Perla Gıda ve Alanar Meyve olarak sıralanmıştı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51