banner34

banner50

banner6

ULUTEK hedef büyüttü

ULUTEK hedef büyüttü

Gündem 10.02.2020, 22:00 10.02.2020, 22:00
ULUTEK hedef büyüttü
ULUTEK Teknopark çatısı altında çalışmalarını sürdüren firmaların temsilcileri, ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr.İrfan Karagöz'ün ev sahipliğinde, 2020 yılı faaliyetleri hakkında görüşlerin paylaşıldığı ve taleplerin dile getirildiği kahvaltıda bir araya geldiler.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıya Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Eren'in yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen aynı zamanda ULUTEK A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Serim ve ULUTEK Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli de katıldı.
Görevde bulundukları 8 ay süresince gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler veren ve ardından ULUTEK'i, Teknokentler sıralamasında daha üst sıralara taşıyacak çözümleri firma temsilcileriyle paylaşan Prof.Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK bünyesindeki firmaların performaslarını arttırmaları gerektiğine dikkati çekerek "Proje başvurularınızla birlikte patent sayısının ve cirolarınızın da artmasını bekliyoruz dedi.
Firma performanslarındaki artışın yanı sıra, yeni yatırımlara da ihtiyaç duyduklarını dile getiren Karagöz, "ULUTEK olarak yatırım konusunda üzerimize düşeni yapma konusunda kararlıyız. Ar-Ge alanları, atölyeler, spor ve sosyal alanları içinde barındıran yeni bir proje gerçekleştiriyoruz. Bununla ilgili bir yatırımcı bularak, yeni binalarımızın etap etap yapımını gerçekleştireceğiz diye konuştu.

Sayı: 1237 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51