banner34

banner50

banner6

TÜGİAD'a ilk Kadın Genel Başkan

Türkiye’nin ilk ulusal ve tek uluslararası genç işadamları derneği konumundaki TÜGİAD’ın (Türkiye Genç İş Adamları Derneği) ilk kadın başkanı Nilüfer Çevikel olacak. Çevikel, “TÜGİAD’ı kadınların sesinin daha gür çıktığı projeleriyle üyelerine ve Türkiye’ye daha da fazla katkı sağlayan bir konuma yükselteceğiz” dedi.

Gündem 31.08.2020, 11:41 31.08.2020, 11:41
TÜGİAD'a ilk Kadın Genel Başkan
Türkiye’nin ilk ulusal ve tek uluslararası genç işadamları derneği konumundaki TÜGİAD’ın (Türkiye Genç İş Adamları Derneği) ilk kadın başkanı Nilüfer Çevikel olacak. Çevikel, “TÜGİAD’ı kadınların sesinin daha gür çıktığı projeleriyle üyelerine ve Türkiye’ye daha da fazla katkı sağlayan bir konuma yükselteceğiz” dedi. TÜGİAD Kurul ve Şube Başkanları ve üyelerin ortak teklifi ile  yılsonunda düzenlenecek genel kurulda Nilüfer Çevikel’in Genel Başkanlığında yola devam edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 

Şohoğlu; “TÜGİAD’a Bir KadınBaşkan Yakışır”

850 üyesi olan bu derneğin tüm üyelerinin Genel Başkanlık görevini yapabilecek liyakate sahip olduğunu belirten Şohoğlu, “TÜGİAD’a bir kadın başkan yakışır” dedi.

 

TÜGİAD daha da güçlenecek

TÜGİAD’ın Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan genel kurulu öncesinde ilk kadın aday olarak belirlenen Nilüfer Çevikel, “Emek verdiğimiz, yıllardır içinde bulunduğumuz derneğimizin daha da güçlenerek, içinde kadın iş insanlarımızın daha da yoğun katılım gösterdiği bir yapı haline getirmeyi arzuluyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51