banner6

TÜGİAD Bursa'da Ahmet Parseker dönemi

TÜGİAD Bursa’da Ahmet Parseker dönemi başladı. Protokol ve iş dünyasının buluştuğu Genel Kurul’da konuşan Parseker, “Kentimize, ülkemize katkı sağlamak için bayrağı daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

Gündem 22.03.2021, 20:20 22.03.2021, 20:20
TÜGİAD Bursa'da Ahmet Parseker dönemi
TÜGİAD Bursa’da Ahmet Parseker dönemi başladı. Protokol ve iş dünyasının buluştuğu Genel Kurul’da konuşan Parseker, “Kentimize, ülkemize katkı sağlamak için bayrağı daha yukarılara taşıyacağız” dedi.
Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu ile TÜGİAD üyelerinin katıldığı Genel Kurul’da Ahmet Parseker, oybirliği ile Bursa Şubesi Başkanlığını Ersoy Tabaklar’dan devraldı.
Aktaş’tan özel teşekkür
12. Olağan Genel Kurulu’nda Divan Kurulu ise Murat Coşkunkan, Onur Özkul ve Elif Palancı’dan oluştu. Oybirliği ile Ahmet Parseker’in TÜGİAD Bursa Şube Başkanı seçildiği Genel Kurul’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yakın gelecekte Bursa’yı güzel ve hareketli günlerin beklediğini söyleyerek, şehrin gelişmesine katkı koyan TÜGİAD Bursa Şubesi’ne teşekkür etti.
“Genç girişimciler çok önemli”
İş hayatında kadın yöneticilerin sayısının artması gerektiğini vurgulayan BTSO Başkanı İbrahim Burkay da “Değişimi takip eden değil, gelişimi yöneten genç beyinlere ihtiyacımız var. Önümüzdeki 50 yıl dünyadaki mevcudiyetimizi sürdürmek istiyorsak kadınlarımızın da tüm alanlarda söz sahibi olması gerekiyor” dedi.
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ise kadın ve genç girişimcilerin önemine dikkat çekerek, BTB olarak bu konuda destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Toplantıda konuşan TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel de, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanlığına seçilen Ahmet Parseker’i kutladı.
‘Bayrağı daha Yukarılara Taşıyacağız’
TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker de hayatındaki en anlamlı günlerden birini yaşadığını ifade etti. TÜGİAD ailesiyle hep çok güzel işlere imza atmanın haklı gurunu yaşadıklarını kaydeden Parseker, “11 yıldır üyesi olduğum, 9 yıldır da çeşitli kademelerde aktif olarak çalıştığım dernekte Şube Başkanı olmanın mutluluğu benim için tarifsiz. Bu ülkeye yatırım yapan, üretim yapan, istihdam sağlayan risk alan iş insanları olarak, canla başla çalışıyoruz. TÜGİAD olarak bizler, kendi işlerimizin yanında öncelikle üyelerimize, Bursa’mıza ve ülkemize değer katmak için büyük bir çaba sarf etmekteyiz. Bu değerli bayrağı bir önceki dönemden gururla devraldık; inşallah çok daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.
Bayrağı Ahmet Parseker’e devreden Ersoy Tabaklar da “Görevde kaldığımız 2,5 yılda 25 yeni üyeyi TÜGİAD Bursa ailesi bünyesine kazandırdık. Türkiye’nin ve Bursa’nın güçlü STK’sı olduğumuzu gösterdik” dedi.
TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ahmet Parseker, Hasan Keskin, Onur Özselek, Nur Gül Arslan, Mesut Meriç, Nuri Cem Erbak, Yasemin Yeşilova, Sadi Cem Türkün, Erol Akbaş.
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Gökçe Belge, Şeyma Özçimen, Ertan Çeçener

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51