banner6

TETSİAD seçiminde kilit gün

Türkiye Ev Tekstilcileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) başkanlık seçimleri 27 Ağustos 2019 Salı (bugün) İstanbul'da gerçekleşiyor. TETSİAD'ın başkanlık seçim sürecinde iki aday Şerafettin Demir ve Hasan Hüseyin Bayram çalışmalarını tamamladı.

Gündem 26.08.2019, 21:00 26.08.2019, 21:00
TETSİAD seçiminde kilit gün
Türkiye Ev Tekstilcileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) başkanlık seçimleri 27 Ağustos 2019 Salı (bugün) İstanbul'da gerçekleşiyor. TETSİAD'ın başkanlık seçim sürecinde iki aday Şerafettin Demir ve Hasan Hüseyin Bayram çalışmalarını tamamladı..

TETSİAD Başkan Adayı Şerafettin Demir, seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi. Şerafettin Demir, "Seçimlerin sektörümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sektör olarak çok ciddi bir cari katkı sağlıyoruz. Avrupa'nın en büyük ev tekstilcisi biziz. Sektörümüze sahip çıkarak bir arada durmaya devam etmeliyiz dedi. Dünyanın en büyük ikinci ev tekstili fuarı olan EVTEKS hakkında da açıklamalarda bulunan Demir, "Sektör olarak Dünya'nın en büyük ikinci fuarını gerçekleştiriyoruz. Her sene ülkemize binlerce yabancı katılımcı bizim ürünlerimizi almak için geliyor. Fuarımızı geldiği nokta ortadadır. Geçtiğimiz sene fuar tarihinin değişmesi ile ilgili bir anket düzenlenmişti. Ben de bu ankete katılıp firmam adına fuar tarihinin değişmemesini istemiştim. Fakat günün sonunda değiştirildi. Yanlışlar tabii ki yapılmış olabilir. Ama fuar ile ilgili genel sıkıntı fuar alanının yetersizliği. Bu ülkemizin bir problemi ve biz de Türkiye'nin en önemli derneklerinden biri olarak bu fuar sorununu çözmek için tüm STK'lar ve Bakanlığımızla konuyu çözmek istiyoruz. Ülkemize yakışan fuar alanını ülkemize kazandırmak istiyoruz.

Sayı: 1213 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51