banner34

banner50

banner6

Otomotivin geleceğine ışık tutulacak

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojileri geliştirerek ihracatı artırmak amacıyla düzenlediği Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması, Covid-19 salgını nedeniyle online olarak 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Toplam 250 bin lira ödül “Elektrikli Araçlar” temasıyla sektörün geleceğine ışık tutacak olan yarışmaya, 18 yaşını tamamlayan sektör profesyonelleri, akademisyenler, Ar-Ge-Teknopark çalışanları, tasarımcılar, girişimciler, serbest çalışanlar ve öğrenciler katılabilecek.

Gündem 21.09.2020, 13:09 21.09.2020, 13:09
Otomotivin geleceğine ışık tutulacak
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) otomotiv sektöründe katma değerli ürün ve teknolojileri geliştirerek ihracatı artırmak amacıyla düzenlediği Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması, Covid-19 salgını nedeniyle online olarak 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Toplam 250 bin lira ödül

“Elektrikli Araçlar” temasıyla sektörün geleceğine ışık tutacak olan yarışmaya, 18 yaşını tamamlayan sektör profesyonelleri, akademisyenler, Ar-Ge-Teknopark çalışanları, tasarımcılar, girişimciler, serbest çalışanlar ve öğrenciler katılabilecek. Bireysel ya da ekip olarak katılıma açık olan yarışmada dereceye giren başarılı proje sahiplerine toplam 250 bin TL ödül verilecek. Birinciye 70 bin ödül ve yurt dışı eğitim hakkı

Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışmasının birincisi 70 bin TL, ikincisi 60 bin TL, üçüncüsü 50 bin, dördüncüsü 40 bin TL ve beşincisi de 30 bin TL ödül almaya hak kazanacak. Dereceye girenler Ticaret Bakanlığı desteğiyle iki yıl boyunca yurtdışında eğitim görme imkânına da kavuşacak.

 

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51