banner6

'Orhaneli'nin geleceği daha iyi olacak'

Bebüş Tekstil’in sahipleri Nihat ve Zahide Arı tarafından ağırlanan Başkan Aktaş Bebüş Tekstil’in Orhaneli fabrikasında incelemelerde bulundu, üretimi ve ihracatı hakkında bilgi aldı. 130 kadın çalışanın istihdam edildiği tesisteki incelemelerinin ardından açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “130 kadın kardeşimizin harıl harıl heyecanla çalıştığını görmek çok sevindirici bir durum.

Gündem 21.12.2020, 20:30 21.12.2020, 20:30
'Orhaneli'nin geleceği daha iyi olacak'
Bebüş Tekstil’in sahipleri Nihat ve Zahide Arı tarafından ağırlanan Başkan Aktaş Bebüş Tekstil’in Orhaneli fabrikasında incelemelerde bulundu, üretimi ve ihracatı hakkında bilgi aldı.
130 kadın çalışanın istihdam edildiği tesisteki incelemelerinin ardından açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “130 kadın kardeşimizin harıl harıl heyecanla çalıştığını görmek çok sevindirici bir durum. Nihat bey yeni yatırım ve istihdam imkanlarından bahsetti, bunlar ekonomimiz ve ihracatımız açısından güzel gelişmeler. Arı Ailesi’nin bu yatırımı gibi Orhaneli Belediye Başkanımızın ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin de kırsal turizm ile tarımın geliştirilmesi adına sürdürdüğümüz çalışmalar da Orhaneli ekonomisine katkı sağlayacaktır. Bunlarla birlikte Orhaneli’nin geleceğinin daha iyi olacağına yürekten inanıyorum” dedi.
7 milyon liralık yatırım
Bebüş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arı da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi. Arı, fabrika yatırımını, göç sorunu nedeniyle nüfusu giderek azalan Bursa’nın dağ bölgesine katma değer sağlamak 7 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Fabrikamız tam kapasiteye ulaştığında yaklaşık 300 kişiye iş olanağı sağlanacak. Personel alımlarında da göç edip yeniden Orhaneli ilçemize geri dönmeyi kabul edenlere öncelik vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51