banner6

Oktel’den Berlin çıkarması

Oktel Emaye ve Elsan Emaye ile birlikte bobin sarma, izolasyon ve elektrik üretim alanında dünyanın önde gelen fuarlarından CWIEME Berlin Fuarı’na katıldı.

Gündem 16.05.2022, 23:01
Oktel’den Berlin çıkarması

Oktay Holding bünyesinde faaliyet gösteren Oktel Emaye, Elsan Emaye ile birlikte katıldığı, bobin sarımı, transformatör, elektrik motoru, jene­ratör ve e-mobilite tedarik zincirini aynı çatı altında buluşturan CWIEME Berlin’de en son teknoloji ve yenilikçi ürünlerini sergiledi.

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın üçüncü büyük toptan emaye bobin teli satıcısı olan Oktel Emaye ve Elsan Emaye ile birlikte ka­tıldığı CWIEME Berlin’de 9-12 Mayıs tarihleri arasında 90’a yakın ülkeden bin 200’ü aşkın ziyaretçiye ürünlerini sergileme fırsatı buldu.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Oktay Holding Yönetim Ku­rulu Başkanı Eren Ertoksöz, “Pande­minin ardından fuarlar tekrardan canlılık kazandı. Firma olarak hizmet ağımızı ve ürün yelpazemizi sürekli geliştirerek büyümemize devam et­meyi hedefliyoruz. Bu anlamda, bu tarz büyük organizasyonlarda yer almak bizim için büyük önem taşıyor. Fuar boyunca, dünyanın dört bir ya­nından gelen ziyaretçilerle de bir araya geldik. Umarız görüşmelerimiz önümüzdeki süreç için güçlü iş birlik­lerinin kapısını aralar” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51