banner6

NOSABın 5. gurur yılı

NOSABın 5. gurur yılı

Gündem 26.06.2006, 21:00 26.06.2006, 21:00
NOSABın 5. gurur yılı
NOSABın 5. gurur yılı
Bursa'nın örnek gösterilen OSB'lerinden NOSAB, 5. kuruluş yılını Bölge sanayicileriyle birlikte kutladı.
Bursa'nın son yıllarda en hızlı büyüyen organize sanayi bölgesi olan Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nin (NOSAB) 5. kuruluş yılı Aslanlar Kulüp'te havai fişeklerle kutlandı. Gecede, beş yılda yaptıklarını, yapacaklarını anlatan NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, merkezi arıtma tesisinin yıl sonuna kadar tamamlanacağı müjdesini verdi, yerel idareden de Bölgeyi İzmir Yolu'na bağlayan iki kilometrelik yolu yapmasını istedi.
NOSAB'ın bir metre bile yolu olmayan, yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen bir arazi üzerinde, zorlu bir mücadele sonunda kurulduğuna dikkat çeken Aras, kaydedilen başarının altında, Bölgede faaliyet gösteren işadamlarının imzasının olduğunu belirtti.
NOSAB'da sanayicilere ait 150 dönüm arazinin 132 dönümünü ağaçlandırdıklarını, 12 bin ağaç diktiklerini anlatan Aras, NİLSİAD Yönetimi'nin bütün bu faaliyetlerde öncülük yaptığını söyledi.
5. kuruluş yılı gecesinde, vergi rekortmenleri listesine giren Bölge sanayicileri ile NOSAB İlköğretim Okulu'na katkıda bulunanlara plaket verildi.

Sayı: 529 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51