banner6

MÜSİAD Bursa Model Fabrikasını gezdi

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın firmalara, yeni sanayi devrimine geçiş sürecinde rol model olması ve rehberlik etmesi amacıyla kurduğu, Bursa Model Fabrikasını ziyaret etti. MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni BUTEKOM Genel Müdürü ve BTSO Bursa Uzay Havacılık Savunma Kümelenmesi Başkanı Dr.

Gündem 11.11.2019, 22:00 11.11.2019, 22:00
MÜSİAD Bursa Model Fabrikasını gezdi
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın firmalara, yeni sanayi devrimine geçiş sürecinde rol model olması ve rehberlik etmesi amacıyla kurduğu, Bursa Model Fabrikasını ziyaret etti.
MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni BUTEKOM Genel Müdürü ve BTSO Bursa Uzay Havacılık Savunma Kümelenmesi Başkanı Dr. Mustafa Hatipoğlu karşıladı.
Bursa'nın 2023 hedeflerine ulaşması ve endüstri 4.0 ile gelecek olan dönüşüme ayak uydurması için, yalın anlayışla dijital dönüşüme hazırlanması gerektiğini ve bu anlamda Bursa Model Fabrikası'nın, firmalar için bir rehber niteliği taşıdığını belirten Dr. Hatipoğlu, BUTEKOM ve Bursa Model Fabrika olarak KOBİ'lere verilen eğitimlerden ve son teknolojik gelişmelerden bahsetti.
Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da Türkiye'nin geleceğinin yüksek teknolojili, katma değerli üretimden geçtiğine dikkat çekti.
Alpay, "BTSO'nun önderliğinde başlatılan bu çalışma, eminiz ki tüm sanayicilerimiz için oldukça faydalı olacaktır. Bölge sanayisinin kalbinin attığı Bursa, yaşanılan dönüşümleri yakalamalı ve bugüne kadar olduğu gibi, sanayi konusunda da söz sahibi olmaya devam etmelidir. Bunun için de yaşanılan son teknolojik gelişmelere ve çağın gerekliliklerine ayak uydurmamız şarttır. Bu anlamda Bursa Model Fabrika'nın oldukça önemli bir proje olduğunu düşünüyorum dedi.

Sayı: 1224 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51