banner6

MODEF kapılarını açtı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu yıl 7-12 Ekim tarihleri arasında 42. kez düzenlenen MODEF EXPO "Uluslararası Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gündem 07.10.2019, 21:00 07.10.2019, 21:00
MODEF kapılarını açtı
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, bu yıl 7-12 Ekim tarihleri arasında 42. kez düzenlenen MODEF EXPO "Uluslararası Mobilya Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yavuz Uğurdağ, MODEF EXPO'nun bir fuardan daha fazlası olduğunu belirterek tüm ilçenin bu fuara odaklandığını, çalışmaların en ciddi şekilde yürütüldüğünü ifade etti. Fuar alanının ilave portatif bina ile toplamda 27 bin 100 metrekare olduğunu ve bu alanda 184 firmanın boy gösterdiğini belirten Başkan Yavuz Uğurdağ, "Geçtiğimiz yıl 5 kıtadan 92 ülke, fuarımızı ziyaret ederek İnegöl Mobilyasını yerinde incelediler. Dış ticaret ekibimiz son fuardan bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalarla ziyaretçi ülke sayısını 100'e çıkarmak adına gayret sarf ettiler. Fuara yurt dışından davet ettiğimiz profesyonel mobilya alıcılarının uçak ve diğer ulaşım giderleri ile konaklamalarını karşıladık. Bu girişimlerimizin olumlu sonuçlanacağını ve İnegöl'e büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızla MODEF EXPO Fuarını ve İnegöl Mobilyasını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz.
Yaşanan ekonomik sorunları aşma noktasında MODEF EXPO'nun sektörün çıkış anahtarı olacağını belirten Başkan Uğurdağ, "Başarılı bir fuar gerçekleştirmek için MODEF Fuar şirketi olarak profesyonel bir hazırlık süreci geçirdik. Fuarımız ihracat odaklı bir fuar dedi.

Sayı: 1219 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51