banner6

Makineciler Güney Amerika pazarında

Makine sektörünün uluslararası anlamda en büyük fuar organizasyonlarından olan FABTECH’in ilk buluşması 3 – 5 Mayıs tarihleri arasında Meksika’nın Monterrey şehrinde düzenlendi. Fuara Bursa’dan 4 firma katılım sağladı.

Gündem 09.05.2022, 23:34
Makineciler Güney Amerika pazarında

Pandeminin ardından uluslararası fuar organizasyonları hız ka­zandı. Covid – 19 salgının nedeniyle geçtiğimiz yıl yalnızca Ame­rika Birleşik Devletleri’nin Chicago kentinde düzenlenen FABTECH Fuarı, bu yıl 3 buluşma gerçekleştirecek.

Otomasyon, robotik, bükme ve şekillendirme makineleri, testereler, kesme makineleri, kaynak makineleri gibi makine sektörünün hemen hemen her alanında faaliyet gösteren firmaların takip ettiği FABTECH fuarlarının ilki 3 – 5 Mayıs tarihleri arasında Meksika’nın Monterrey şehrinde düzenlendi.

Başta Kuzey ve Güney Amerika’dan olmak üzere dünyanın dört bir ya­nından firmaların ve ziyaretçilerin katılım sağladığı fuarda 500’ü aşkın firma 8 binin üzerinde ziyaretçi ile bir araya geldi.

Katılımcı firmaların Meksika ve Güney Amerika pazarlarına açılması için ciddi iş birliği fırsatları sunan FABTECH Mexico 2022’ye Bursa’dan da Durmazlar Makina, Beka-Mak, Armatech Makine (Protreg) ve Sağlamlar Punta katıldı. Firmaların uzay konseptli açtığı stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. FABTECH’in gelecek buluşmaları ise 14 – 16 Haziran’da Kanada – Toronto’da ve 8 – 10 Kasım’da ABD – Atlanta’da düzenlenecek.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51