banner6

Madosan'da ortaklık işlemleri tamamlandı

Bursa’da faaliyet gösteren ve ürettiği ürünleri dünyanın 74 farklı ülkesine ihraç eden Madosan Raf Sistemleri AŞ ile Avusturya’nın en eski aile şirketlerinden olan Umdasch The Store Makers ortaklık için anlaştı. “Büyümeyi sürdürmemize yardımcı olacak” Umdasch The Store Makers CEO’su Silvio Kirchmair, “Madosan ile özellikle şu anki gibi ekonomik açıdan zor zamanlarda büyümemizi sürdürmemize yardımcı olacak bir iştirak kazanıyoruz” dedi.

Gündem 31.08.2020, 11:37 31.08.2020, 11:37
Madosan'da ortaklık işlemleri tamamlandı
Bursa’da faaliyet gösteren ve ürettiği ürünleri dünyanın 74 farklı ülkesine ihraç eden Madosan Raf Sistemleri AŞ ile Avusturya’nın en eski aile şirketlerinden olan Umdasch The Store Makers ortaklık için anlaştı.

“Büyümeyi sürdürmemize yardımcı olacak”

Umdasch The Store Makers CEO’su Silvio Kirchmair, “Madosan ile özellikle şu anki gibi ekonomik açıdan zor zamanlarda büyümemizi sürdürmemize yardımcı olacak bir iştirak kazanıyoruz” dedi.

“Gücümüze güç katacak”

Umdasch Grup AG’nin Madosan gibi insani değerleri en ön planda tutan bir aile şirketi olduğunu dile getiren Madosan Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saygın, “Değerleri bu denli bizimle örtüşen bir firma ile güçlerimizi birleştirmek gücümüze güç katacak” şeklinde konuştu. Rekabet Kurumu’nun onayından sonra gerçekleşecek %55 hisse devri sonrasında şirket yönetimini, Madosan eski Genel Müdürü Nedim Yılmaz ve Umdasch İş Geliştirme Müdürü Kaya Toker birlikte üstlenecek. Madosan’ın önceki sahipleri Vedat Saygın ve Sevgi Saygın ise Denetim Kurulu Üyesi olarak Yönetim Kurulu’ndaki görevlerine devam edecek.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51