banner6

Kayapa OSB’de kantar devreye girdi

Bursa’nın en yeni organize sanayi bölgesi konumunda olan Kayapa OSB’de çalışmalar hızla devam ediyor. Bölgede, yapımı tamamlanan 80 tonluk kantar ile otopark hizmete girdi.

Gündem 09.05.2022, 23:31
Kayapa OSB’de kantar devreye girdi

172 fabrikanın faaliyette bulunduğu Ka­yapa Organize Sanayi Bölgesi’nin ihti­yaçlarından birisi daha giderildi.

Kayapa OSB’de yapımı tamamla­nan 80 tonluk kantar ile otopark bölge sanayicilerinin hizmetine açıldı.

Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy yaptığı açıkla­mada, “Bölgemiz içinde bulunan 4 bin metrekarelik alanı Kayapa OSB olarak satın aldık ve sosyal hizmet amacıyla değerlendiriyoruz. Bu alanda sanayicilerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla 80 tonluk kantar ile oto­park da bulunuyor” dedi.

Bölgenin altyapı ihtiyaçlarının yanı sıra üst yapı ihtiyaçlarının da bulunduğunu ve bu ih­tiyaçları sırasıyla karşıladıklarını sözlerine ek­leyen Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, “Kantar bölgemiz ve çevre sanayi bölgelerinin önemli bir ihtiyacıydı.

Bünyemizde kurulan iktisadi işletme tara­fından yaptırdığımız 80 tonluk kantar hiz­mete girdi. Artık sanayiciler bu ihtiyaçlarını karşılamak için kilometrelerce uzağa gitmi­yorlar” şeklinde konuştu.

Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yal­çın Toy, bölgenin kuruluşunda büyük katkısı olan Kayapa Sanayici ve İşadamları Derne­ğine (KSİAD) de bir yer tahsis ettiklerini ve KSİAD’ın da bu alana taşınacağını söyledi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51