banner6

Karsan'ın ihale başarısı

Karsan, 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüsünü 2021 yılının ilk yarısına kadar Pernik şehrine kent merkezinde kullanılmak üzere teslim edecek Bulgaristan’da düzenlenen büyük otobüs ihalesinin kazananı olan Karsan, bu kapsamda Pernik şehrine 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüslerinden teslim etmeye hazırlanıyor. Karsan’dan yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma sistemleriyle her kente uyum sağlayabilecek modern çözümler sunan Karsan, çevreci ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa ülkelerinin tercihi olmaya devam ediyor.

Gündem 06.10.2020, 05:41 06.10.2020, 05:41
Karsan'ın ihale başarısı
Karsan, 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüsünü 2021 yılının ilk yarısına kadar Pernik şehrine kent merkezinde kullanılmak üzere teslim edecek

Bulgaristan’da düzenlenen büyük otobüs ihalesinin kazananı olan Karsan, bu kapsamda Pernik şehrine 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüslerinden teslim etmeye hazırlanıyor. Karsan’dan yapılan açıklamaya göre, toplu taşıma sistemleriyle her kente uyum sağlayabilecek modern çözümler sunan Karsan, çevreci ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa ülkelerinin tercihi olmaya devam ediyor. Karsan, son olarak Bulgaristan distribütörü Bulbus Trade Company ile birlikte katıldığı, Bulgaristan’ın Pernik şehri için düzenlenen ve çevreci kriterlerin ön planda olduğu büyük otobüs ihalesinin tek kazananı oldu. Bu kapsamda Karsan, 13 adet 12 metrelik CNG’li Citymood otobüsünü 2021 yılının ilk yarısına kadar Pernik şehrine kent merkezinde kullanılmak üzere teslim edecek.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51