banner34

banner50

banner6

Kaplan: Yönetime devam

Kaplan: Yönetime devam

Gündem 01.05.2006, 21:00 01.05.2006, 21:00
Kaplan: Yönetime devam
Kaplan: Yönetime devam
TAYSİB Yönetim Kurulu'na üç firma sokmayı başaran Bursalı yan sanayiciler grubunun lideri Ertuğrul Kaplan, 'yönetimde devam etme' kararı aldıklarını ifade etti.
Uludağ Taşıt Araçları ve Yan Sanayi İhracatçıları Birliği (TAYSİB) Yönetim Kurulu'na, AIR Dış Ticaret, Teknik Malzeme ve Aktaş Süspansiyon firmalarını sokmayı başaran Bursalı yan sanayiciler grubu, 'yönetimde devam' kararı aldı.
Birliğin son yapılan genel kurulunda aldıkları yüksek oy oranıyla Bursalı yan sanayicilerin gücünü gösteren Grubun başkan adayı Ertuğrul Kaplan, üç firmanın kendi arasında yaptığı toplantıdan, 'yönetimde devam kararı' çıktığını söyledi. Birlik Başkanının 8 Mayıs'ta yapılacak ilk Yönetim Kurulu toplantısında belirleneceğini hatırlatan Kaplan, Erkurt Özerman veya başka bir üyenin başkan seçilebileceğini öne sürdü.
Hatırlanacağı üzere, tarihinin en hareketli genel kurulunu geçtiğimiz haftalarda yapan Uludağ Taşıt Araçları ve Yan Sanayi İhracatçıları Birliği'nin 9 firmadan oluşan yönetimine, ana sanayi ile İstanbul merkezli yan sanayinin listesinden 6, Bursalı yan sanayicilerin listesinden ise 3 firma girmeyi başarmıştı. Bursalı grubun başını çeken AIR Dış Ticaret temsilcisi Ertuğrul Kaplan, genel kurul sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Ne kadar uyumlu bir çalışma olur, arkadaşlar bizi kabul eder mi bilemiyorum. Yönetime girip girmeme kararını aramızda yapacağımız toplantıda vereceğiz" demişti.

Sayı: 521 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51