banner6

Kamil Koçtan filo atağı

Kamil Koçtan filo atağı

Gündem 10.07.2006, 21:00 10.07.2006, 21:00
Kamil Koçtan filo atağı
Kamil Koçtan filo atağı
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., 80. kuruluş yıldönümünde yaptığı yatırımlarıyla
filosunu genişletmeye devam ediyor.
Mercedes-Benz Türk'ün Kamil Koç Otobüsleri A.Ş için dizayn ettiği 4 adet Trevego 15 SHD ve 2 adet 403 RHD otobüs törenle teslim edildi. Yaklaşık 3 milyon YTL tutarındaki yeni yatırımla firma 331 otobüslük filoya ulaştı.
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., yaklaşık 15 milyon YTLlik yatırımla Man Türkiye'den aldığı 15 otobüsten sonra bu yatırımıyla Türk ekonomisine olan güvenini gösterdiğini açıkladı. 3 ay gibi kısa sürede IT projeleri ve filo genişletme operasyonlarıyla yaklaşık 20 milyon YTL'lik yatırım yapan firma, 80. yılınnda yapacağı yeni yatırımlarla sektördeki öncü konumunu sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.
Kamil Koç Otobüsleri yetkilileri yaptıkları açıklamada, filolarının yüzde 80inin en fazla 2 yıllık araçlardan oluştuğuna dikkat çekerek şu bilgileri verdi:
Kamil Koç Otobüsleri filosu, Türkiye'deki en büyük ve en genç otobüs filolarından biri. 5 yaşından büyük araçların yer almadığı bu genç ve modern filo, en son model otobüslerle sürekli yenilenmektedir. Kamil Koç firması yeni alımlarıyla birlikte 331 otobüslük filoya ulaştı. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. yılda ortalama 165 bin seferle ülkemizde en fazla sefer gerçekleştiren firmalardan biridir. Her gün dünyanın çevresini yaklaşık yedi kez dönecek kadar yol yapan Kamil Koç firması otobüsleri, yılda 100 milyon kilometreden fazla yol kat ediyor ve yılda 5.5 milyon dolayında yolcu taşıyor

Sayı: 531 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51