banner6

KalDer Bursa yeni üyelerle büyüyor

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı KalDer Evi Toplantı Salonu`nda yapıldı. Genel Kurul’da, KalDer’in 20 yeni üyesine, rozetleri takıldı.

Gündem 06.04.2021, 01:34
KalDer Bursa yeni üyelerle büyüyor

Divan başkanlığını Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu’nun yaptığı Genel Kurul, Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi’nin açılış konuşması ile başladı. Direkçi, “KalDer Bursa Şubesi olarak misyonumuzun ışığında koşullar ölçüsünde faaliyetlerimizin, bir kısmını ertelemek durumunda kaldığımız ya da farklı iş yapış şekilleriyle sunduğumuz bir dönem yaşadık. Bu dönemde ‘Sanki KalDer hep görevinin başında ofisteydi’ sözünü üyelerimizden sıkça duymak bize güç verdi” dedi.
Pandemiye rağmen, 2020 yılında Bursa ve iş dünyası için fayda sağlamaya odaklandıklarını vurgulayan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Direkçi, “Zorlu geçen bir yılın ardından; salgının kısıtlarına bağlı olarak eskisi gibi yüz yüze faaliyetlerde buluşmak için gün sayıyoruz. 2021 yılını da planlı faaliyetlerimizle tamamlamak için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.  Direkçi’nin konuşmasının ardından Genel Sekreter Aykan Kurkur 2020 yılı faaliyetleri üzerine sunum gerçekleştirdi. 2020 yılı gelir gider tabloları ve denetim raporunun okunmasının ardından, 2021 yılı bütçesi görüşülerek onaylandı.  KalDer`e geçen yıldan bugüne yeni üye olan kurum temsilcilerine rozet takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51