banner34

banner50

banner6

 'İş dünyası büyüyen Türkiye'nin lokomotifi'

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Görükle Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (GÖRSİAD) ziyaret etti. GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Bilek’ten GÖRSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi alan Vekil Kılıç, “Ülke olarak büyümekten, güçlenmekten başka çaremiz yok.

Gündem 31.08.2020, 11:40 31.08.2020, 11:40
 'İş dünyası büyüyen Türkiye'nin lokomotifi'
AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Görükle Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (GÖRSİAD) ziyaret etti. GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Bilek’ten GÖRSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi alan Vekil Kılıç, “Ülke olarak büyümekten, güçlenmekten başka çaremiz yok. Bu konuda da iş dünyamıza önemli görevler düşüyor. Hem kentimizin, hem de ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan GÖRSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. İş dünyası büyüyen Türkiye’nin lokomotifi” dedi.

“Islah OSB çalışmalarında sona gelindi”

Vekil Kılıç’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden GÖRSİAD Başkanı Engin Çetiner de faaliyetleri hakkında Vekil Kılıç’a bilgi verirken, “Bölgemizde otomotiv yan sanayi ve tekstil sektörleri başta olmak üzere makine ve gıda sektörlerinde de üretim yapılıyor. Marmarabirlik, Matay, Durmazlar Makine, Minteks gibi kendi alanlarında marka olmuş, tüm dünyaya ihracat yapabilen önemli firmalar faaliyet gösteriyor” diye konuştu.

GÖRSİAD’ın Başköy Sanayi Bölgesi’nin Islah OSB olma çalışmaları hakkında da Vekil Kılıç’a bilgi veren Çetiner, “Başköy Sanayi Bölgemizin Islah OSB olma çalışmalarında sona gelmiş durumdayız” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51