banner34

banner50

banner6

İlham veren 'Kadınlar' ve 'Kurumlar' ödüllendirildi

İlham veren ‘Kadınlar’ ve ‘Kurumlar’ ödüllendirildi

Gündem 09.03.2020, 21:00 09.03.2020, 21:00
İlham veren 'Kadınlar' ve 'Kurumlar' ödüllendirildi
Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından bu yıl 11.si gerçekleştirilen ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ sahiplerini buldu. Ödüller toplam 8 kategoride verildi. Yılın en başarılı iş kadını Ahu Serter seçilirken, Bursa’da Yılın En Başarılı İş Kadını Ödülü ise Meltem Turan’a verildi.

BUİKAD’ın 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediği İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri dağıtıldı.
BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oya Eroğlu, 11 yıldır aralıksız olarak İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi.
İş kadınıyla güçlü bir Türkiye’ye ulaşma vizyonuyla yola çıkan BUİKAD’ın 13 yıldır yaşamın her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yol gösterici olmayı sürdürdüğünü ifade eden Başkan Eroğlu, “BUİKAD, girişimci kadın sayısını artırmayı, kadının yasama ve karar verme süreçlerindeki etkinliğini ve yönetsel gelişimini desteklemeyi hedeflemiştir. Çağdaş Türk kadınının iş hayatının olmaz bir parçası olması gerektiği, ülke ekonomisinin kalkınmasının yolunun ancak ve mutlak bu yolla mümkün olacağı inancıyla tüm üyeleri ve kamuoyu ile yüksek bir sinerji oluşturmuştur. BUİKAD, 140 iş kadını ve Beyçelik, Borçelik, İnoksan, Maysan Mando, Sazcılar ve Yeşilova Holding olmak üzere 6 kurumsal üyesiyle birlikte kadına daha iyi çalışma koşulları kazandırmaktan çok kadının rekabetçi iş hayatında yetkinliklerini artırarak varoluşunu güçlendirmek üzere stratejilerini belirlemiş ve üyelerinden aldığı güçle projelerini hayata geçirmiştir. İş kadınıyla güçlü bir Türkiye için kadının iş hayatının ayrılmaz bir parçası olması gerekmektedir. Biliyoruz ki, kadın güçlenirse Türkiye güçlenir. 2016 yılında ulusala açılan ödül töreninde; teknoloji, bilim, sağlık, sanayi, ekonomi, sanat ve spor gibi iş yaşamının her alanında hizmet ve eserleriyle önemli katkılarda bulunmuş ve ilham veren kadınlar, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışan, kadına değer veren kurum ve şirketler ödüllendirilmektedir. Toplam 8 kategoride verilen ödüller için ödül sahiplerini de bu anlamda yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda ulusal kategoride Yılın Başarılı İş Kadını Ahu Serter seçildi. Yılın Fark Yaratan Kadını Ödülü ise Doç. Dr. Duygu Sağ’ın oldu. Yılın Kadını Destekleyen Oluşumu Yanındayız Derneği seçildi. Yerel kategoride Bursa’nın Başarılı İş Kadını Ödülü Meltem Turan’a verildi. Bursa’nın Başarılı Girişimci Kadını Ödülü ise İlkay Yıldırım’ın oldu. Bursa’nın Başarılı Kadın Yöneticisi Nihan Çelik seçilirken, Yılın Kadına Değer Veren Şirketi Ödülü ise Coats firmasına verildi. BUİKAD Özel Ödülü ise sanayi bölgesine açtığı kreş nedeniyle Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetimi’nin oldu. Geceye sponsor olan Beyçelik Gestamp, Bürotime SDF Ofis, Cemi Hazır Giyim, Esentepe Hastanesi, Kapı Dünyası, UEDAŞ, Uludağ Koleji ve YB Yapı’ya teşekkür plaketleri BUİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Sayı: 1241 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51