banner34

banner50

banner6

HOSABSİAD Sezai Sezer'e emanet

HOSABSİAD Sezai Sezer'e emanet

Gündem 30.09.2019, 21:00 30.09.2019, 21:00
HOSABSİAD Sezai Sezer'e emanet
HOSABSİAD Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listenin olduğu seçimde Sezai Sezer yeniden başkan olarak iki yıl daha güvenoyu aldı. HOSABSİAD Başkanı Sezai Sezer, "HOSAB ile ortaklaşa etkinliklere imza atıyoruz ve aynı çizgimizde devam edeceğizdedi.

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (HOSABSİAD) Olağan Genel Kurulu HOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. Çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Yücel Vatansever, katip üyelikleri
Murat Erceiş ve Haluk Korun yaptı.
Tek listenin olduğu seçimde Sezai Sezer yeniden başkan olarak iki yıl daha güvenoyu aldı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Sezai Sezer, Ömer Faruk Korun, Mesut Rekkalı, Nazmi Kırımcı, Haluk Korun, Rıdvan İşbaşaran ve Fatih Sivri. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Tahir Taner Acar, Orcan Alyüz, Erdil Uğurlu, İbrahim Gökdağ, Özgür Alyüz, Ercan Pancaroğlu, İrem Tozluyurt seçildi.
HOSABSİAD Denetim Kurulu asıl üyeleri Murat Erceiş, Ümit Sırt, Erkan Pancaroğlu; Denetim Kurulu yedek üyeleri; Vedat Saygın, Bedayet Karagöz ve Necdet Kaya oldu. HOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Sezer, sanayicilerin duyduğu güvenoyuna teşekkür ederek,"Derneğimiz HOSAB ile ortaklaşa etkinliklere imza atıyor. Bundan sonraki süreçte de aynı çizgimizde devam edeceğiz-dedi.

Sayı: 1218 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51