banner6

HOMETEX kapılarını açıyor

Türk ev tekstili sektörünün en büyük buluşması olan HOMETEX, İstan¬bul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Ev tekstili sektöründe dünyanın lider firmalarını ağırlayacak olan fuara 200’ü aşkın Bursa firması katılıyor.

Gündem 16.05.2022, 23:02
HOMETEX kapılarını açıyor

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) iş birliğiyle KFA Fuarcılık organizasyo­nuyla düzenlenen HOMETEX – 2022 Ev Tekstili Fuarı Avrupa, Amerika Bir­leşik Devletleri, Orta Doğu ve Afri­ka’nın en büyük tekstil buluşması olacak.

Hometex, ithalatçı ve ihracatçılar, üreticiler, perakendeciler, toptancılar, zincir mağazalar, tasarımcılar, iç mi­marlar, dekoratörler, otel, konaklama ve hastane sektörlerinin karar meka­nizması olan dünyanın dört bir yanın­dan gelen ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturuyor.

Dünya ev tekstili sektörünün kanaat önderleri, tasarımcılar ve sektöre yön veren öncü isimlerinin buluşma nok­tası olan HOMETEX’e 650 yakın firma katılım sağladı.

Türk tekstilinin marka şehri Bur­sa’dan da HOMETEX Fuarı’na yoğun katılım var. 200’den fazla Bursalı ev tekstilcisi ürünlerini HOMETEX Fua­rı’nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

HOMETEX Ev Tekstili Fuarı 21 Mayıs tarihine kadar İstanbul Fuar Merke­zi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51