banner34

banner50

banner6

Hayat kurtaran işbirliği

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Kızılay Yıldırım Şubesi ve Kızılay Osmangazi Şubesi işbirliğinde düzenlenen kan ve kök hücre bağış kapsamında 115 ünite kan ve 36 ünite kök hücre toplandı. 24 ve 25 Eylül tarihlerinde Vişne Caddesi’nde gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey, Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile BEKSİAD üyeleri katılarak tam destek verdi.

Gündem 28.09.2020, 19:13 28.09.2020, 19:13
Hayat kurtaran işbirliği

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD), Kızılay Yıldırım Şubesi ve Kızılay Osmangazi Şubesi işbirliğinde düzenlenen kan ve kök hücre bağış kapsamında 115 ünite kan ve 36 ünite kök hücre toplandı.

24 ve 25 Eylül tarihlerinde Vişne Caddesi’nde gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey, Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile BEKSİAD üyeleri katılarak tam destek verdi. “Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası” kapsamında BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldız ile Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey de Vişne Caddesi’nde hazırlanan otobüste kan verdi. 2 gün süren kampanyada 115 ünite kan ve 36 ünite kök hücre toplandı.

“Kan vererek  hayat kurtarabiliriz”

Katılımın yoğun olduğunu belirten ve kan vermenin hayat kurtardığını hatırlatan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Kızılay’ın çalışmalarına destek vermekten geri durmayacaklarının altını çizdi.

Yapılan Kan ve Kök Hücre Bağış Kampanyası’nın vatandaşlar için umut olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Biz sağlıklı insanlar kan vererek sağlığını kaybeden insanların sağlığına kavuşmasına vesile olabiliyoruz. Kan vermekten kaçmamak lazım” dedi.

BEKSİAD’ın çok değerli bir kurum olduğunun, çalışmalarına hep destek verdiklerinin altını çizen Kızılay Yıldırım Şubesi Başkanı Engin Bozbey de, “BEKSİAD ile geçen sene de beraber etkinliklere imza atmıştık. Maddi ve manevi desteklerini hep yanımızda hissediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51