banner34

banner50

banner6

HAVADA NELER OLUYOR ?

Gökyüzünde böyle çizgiler görmüşsünüzdür. İlk düşünülen, Jet motorlu uçakların gökyüzünde bıraktığı çizgiler olduğudur.

Gündem 27.04.2020, 21:00 27.04.2020, 21:00
HAVADA NELER OLUYOR ?
Gökyüzünde böyle çizgiler görmüşsünüzdür. İlk düşünülen, Jet motorlu uçakların gökyüzünde bıraktığı çizgiler olduğudur. Contrails deniyor ve kısa sürede dağılıp kayboluyor. Bu doğru. Ancak hepsi aynı karakterde değil. Bazıları uzun süre kalıyor, nispeten kalın çizgiler. Birleşiyor, buluta ve pusa dönüşüyorlar. Bunlara Chemtrails deniyor. Bir Proje ürünü. Projenin adı Geoengineering. Küresel ısınmayı geciktirmek çalışması ama bu arada, Dünya’nın iklimini kontrol etmek amaçlı denemeler de yapıldığı düşünülen bir mühendislik disiplini. 1960’larda başlamış, 1980’lerde yoğunlaşmış ve 2015’den sonra çığırından çıkmış. Uluslararası hava sahası sayılan 15 km. yukarıdan jet uçakları ile kimyasal gazlar püskürtülüyor, sonrasında bunlar radyo frekans dalgaları ile kontrol ediliyor. Peki bu gazların içeriği ne..Nano partiküler halinde alüminyum, baryum, ağır metaller, mikroplazmalar, nano fiberler, bazen Virüsler ve başka farklı maddeler..



Amaç dünya ve insanlık yararına olabilir: Ancak aşağıdaki amaçlar içinde kullanılması mümkün..
1-İklim kontrolünü ele geçirip,silah olarak kullanmak. (Denemeler başlamış)
2-Dünyadaki toprak ve suyu asidik hale getirip, bunlara dayanan tohumlar satmak.Bu tür tohumun patenti Monsanto firmasınca alınmış.
3-Salgın hastalıklar yaymak ve bu suretle ilaç sektörünün kazanmasını sağlamak. Özellikle her kış değişen grip virüsleri.
4-Kanser ve Alzheimer başta, solunum yolu hastalıkları ve ciddi alerjilere sebeb olmak. Kısırlığa yol açacak ve nüfus artışını durduracak etkilerde bulunmak.
5-Dünya nüfusunu azaltarak, kolay yönetilir hale getirmek.
6-İnsanın duygu düşünce ve davranışlarını kontrol edebilmek, yönlendirebilmek.
7-Güneş ışınlarını örterek, bağışıklığı destekleyen D vitamini sentezini engellemek.



Evet. İsterlerse bunları da yapabilecek teknolojiye sahipler. Oyuncular kim: ABD, Birleşmiş Milletler, Petrol şirketleri, NASA, Monsanto(GDO’lu tohum şirketi), Bayer(Monsanto ile birleşti), diğer bazı İlaç şirketleri ve iklim felaketlerinde büyük ödemeler yapmak zorunda kalmış Sigorta şirketleri olduğu söyleniyor. Ve tabiki Dünyayı yönettiği iddaa edilen aileler(Rothschild ve Rockfeller) birliği..
Dünyada bunun uygulanmadığı şimdilik 3 ülke olduğu söyleniyor. Küba, İran ve Kuzey Kore.. Bu 3 ülke aynı zamanda Merkez Bankalarına Rothschild ailelerini ortak etmemiş olan 3 ülke.. Küba’nın, üstünde kimliğini belirleyen hiçbir işareti olmayan bu uçaklara ateş açtığını biliniyor. Kuzey Kore ise bir tanesini düşürmüş ve uçağın tankerlerinden henüz tanımlanamayan bir çeşit grip virüsü çıktığı iddaaları var.



HAARP projesini duymuşsunuzdur. Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı (İngilizce: High Frequency Active Auroral Research Program). ABD Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska’da sürdürülen çalışma. Bu fikir, ilk kez Sırp asıllı ABD’li bilim adamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmış..Hani Amerikanın Deprem projesi denilen proje. Chemtrails’ inde HAARP kapsamında bir proje olduğu söyleniyor. Komplo Teorisi deyip geçende, tüm Dünya ülkelerinde çok geniş çapta araştırma guruplarıda var. Bu bilgilerde Türkiye araştırma gurubu tarafından toparlanmış. Her yıl karşımıza farklı isim ve karakterle çıkan grip virüsleri ile igili internette neler var diye bakarken tekrar karşıma çıktı. Bu kadar net bilinirken, şahitlerle, delillere dolu kitapları yazılırken, HAARP gibi, CHEMTRAİLS ‘de konuşulmayan, hayalet bir konu…Hiçbir işareti olmayan uçaklar, zamanlama ve peryotlarını kendilerinin belirledikleri bir zamanda, insanların ve yaşam alanlarının üzerine, rızaları ve iradeleri dışında birtakım gazlar püskürtüyor ve gidiyorlar. Neyin nesidir bilen, bildiren, sorgulayan yok.. Garip..!!


Sayı: 1248 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51