banner34

banner50

banner6

Genç MÜSİAD'da bayrak değişimi

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’ndeki bayrak değişimi ile eski Başkan Abdülkerim Demir görevini Abdüssamet Kahraman’a devretti. MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal’ın da katıldığı bayrak değişimi töreninde yeni Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi.

Gündem 02.11.2020, 20:41 02.11.2020, 20:41
Genç MÜSİAD'da bayrak değişimi
Genç MÜSİAD Bursa Şubesi’ndeki bayrak değişimi ile eski Başkan Abdülkerim Demir görevini Abdüssamet Kahraman’a devretti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal’ın da katıldığı bayrak değişimi töreninde yeni Yönetim Kurulu üyeleri de belirlendi. Törende konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Biz sivil toplum kuruluşuyuz. Gönüllülük esasıyla işlerimizi yapıyoruz. Abdülkerim Başkanıma gösterdiği özveri ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal da, “MÜSİAD olarak pandemi döneminde de faaliyetlerimize devam ettik. Mart, nisan ve mayısta 198 tane projemizi hayata geçirdik. Bu sürecin hakkını verdiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanlığı görevini devreden Abdülkerim Demir de, “Başkanlık yaptığım 4 sene içerisinde çok sayıda program, proje, toplantı gerçekleştirdik. Yurtiçinde ve yurtdışında çok sayıda şubemizi ziyaret edip bu şubelerdeki arkadaşlarımızla samimi dostluklar kurduk, ticari bağları geliştirmeye çalıştık” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51