banner34

banner50

banner6

Geleceğe bir fidan da BALKANTÜRKSİAD'dan

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu, Balabancık köyünde düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katıldı. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen Mudanya ilçesi Balabancık köyü mevkisinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri katılarak 200 fidan dikti.

Gündem 16.11.2020, 21:00 16.11.2020, 21:00
Geleceğe bir fidan da BALKANTÜRKSİAD'dan
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Yönetim Kurulu, Balabancık köyünde düzenlenen fidan dikimi etkinliğine katıldı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Orman Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen Mudanya ilçesi Balabancık köyü mevkisinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri katılarak 200 fidan dikti. Ormanların canlıların nefes kaynağı olduğunun altını çizen BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, fidan dikiminin birçok doğal afete engel olduğunu belirtti. Başkan Tunakan sözlerini şöyle sürdürdü, “Ormanlarımızın ve ağaçlarımızın birçok canlıya ev sahipliği yaptığını unutmamalıyız. Bir fidan dikmek hem bizim havamızın daha temiz olmasını sağlarken, onlarca canlıya da yuva olduğunun bilincinde olmalıyız. Gelecek yıllarda daha güzel bir dünyada yaşayabilmek için doğaya sahip çıkmak gerekiyor. Diktiğimiz fidanlar hem bize hem de çocuklarımıza nefes aldıracak. Bu gün geleceğe bir fidan bırakmanın, yeşil Bursa’mıza katkı sağlamanın sevinci içerisindeyiz. Dernek olarak bu etkinliğe katılmamıza öncülük eden Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Başat’a da teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51