banner6

EuroShop 2020'ye Bursa damgası

EuroShop 2020'ye Bursa damgası

Gündem 24.02.2020, 21:00 24.02.2020, 21:00
EuroShop 2020'ye Bursa damgası
Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen dünyanın en büyük perakende ekipmanları ve teknolojileri fuarı EuroShop 2020, sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Perakende sektörüne yön veren yenilikçi ürün ve çözümleri ile EuroShop 2020'de yerini alan Bursalı firmalar, teknoloji ve Ar-Ge yatırımları ile gövde gösterisi yaptı.

60'dan fazla ülkeden, 2 bin 300 katılımcı ve yüzbinden fazla ziyaretçisi ile 5 gün süren fuarda bu yıl da standlarıyla yerini alan Bursalı firmalar, ürünleri ile ilgi odağı oldu. Fuar boyunca yeni ürünlerini tanıtan Bursalı firmalar, özel stand tasarımları ile de ziyaretçi akınına uğradı. Perakende yatırım gereksinimleri için dünyanın en büyük ticaret fuarı olan EuroShop, geleceğe yönelik ve endüstrinin kendisi kadar dinamik olan fuar, geleceği harekete geçiren tüm trendler ve konularla birlikte büyüleyici perakende boyutunda kendini gösterdi.

Gökçelik
Son yıllarda gerçekleştirdiği teknoloji ve Ar-Ge yatırımları ile adından söz ettirmeyi başaran raf sistemleri üreticisi Gökçelik, dünyanın en büyük perakende ekipmanları ve teknolojileri fuarı Euroshop2020'ye damga vurdu. Hem Türkiye'den hem de dünyanın çeşitli ülkelerinden müşterilerini fuara davet etiklerini hatırlatan Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "En yeni ürünlerimizi ve sistemlerimizi görmeleri için özel hazırlıklar yaptık. Sektörün beğeneceğini düşündüğümüz yeniliklerimiz ile fuara renk ve heyecan kattık dedi. Euroshop'un sektörel anlamda dünyanın en önemli fuarı olduğunu dile getiren Yalçın Aras, "Hem bir pazar yeri, hem de adeta bir er meydanı. Tüm şirketler burada en son yeniliklerini görücüye çıkararak adeta bir gövde gösterisi yapıyorlar. Gökçelik olarak 1993'den beri katıldığımız bu fuarda bu yıl da tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak yıllardan beri olduğu gibi dünya genelindeki rakiplerimizle birlikte görücüye çıktık. En yeni ve inovatif ürünlerimiz ile perakende müşterilerini etkilemeye, yeni müşteriler kazanmaya ve yeni ihracat bağlantıları yakalamaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Fuarımızı ziyaret eden mevcut müşterilerimiz de, ilk kez tanıştıklarımız da ürünlerimize ve standımıza övgülerini iletti diye konuştu. Fuarların özellikle ihracat açısından önemli olduğunun altını çizen Aras, "İhracat hedeflerimiz doğrultusunda olumlu görüşmeler yaptık. Bu yılki fuar ile birlikte ihracat hinterlandımıza Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Afrika'dan yeni ülkeler de eklemiş olduk. Çok verimli bir fuar oldu dedi.


Üçge
ÜÇGE, yüksek teknolojisi ve inovatif tasarımları ile mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri alanında geliştirdiği yeni ürün ve çözümleriyle perakende sektörünün en büyük fuarı olan Euroshop 2020'de yerini aldı. ÜÇGE Euroshop 2020'de, 400m2'lik standında perakende sektörüne yönelik yeni çözümleri ile ziyaretçilerini ağırladı. Sektörün otomasyona yönelik gelişimine yön veren ÜÇGE, tam otomatik akıllı raf sistemleri ile ilgili son 10 yıldır çalışmalarına devam ediyor ve depolama alanında pazarın yatay stoklamadan dikey stoklamaya kayması sebebiyle ürün gruplarını da bu doğrultuda geliştirerek alanların yüksek teknolojili yapılara dönüşümüne katkı sağlıyor. Sektörün ilk Ar-Ge Merkezini kurarak yenilikçi çalışmalarına hız veren ÜÇGE, çalışmalarını tamamladığı yeni ürünlerini 16-20 Şubat tarihlerinde Almanya'da gerçekleşen Euroshop 2020'de sektör temsilcilerine tanıttı. ÜÇGE yeni teknolojisiyle artan üretim gücü, tasarımları ve perakende sektörüne kanalize ettiği enerjisiyle Euroshop 2020'de yerini aldı.

Kaplanlar
Fuarda çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Kaplanlar Soğutma, standıyla ülkemizi başarıyla temsil etti. EuroShop etkinliğine gelişmiş teknolojiye sahip üretim hatlarında ‘soğutma sektörünün daha yenilikçi daha verimli uygulamaları yine bizde' mesajı veren işletme, dünya perakendesinin ihtiyaç duyduğu çok özel soğutucuları da, büyük keyif ile ürettiğini her fırsatta vurguladı.

Sayı: 1239 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51