banner6

Esnaf ve Sanatkârlara müjde

Esnaf ve sanatkârların, Esnaf Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla Halk Bankası'ndan kullandıkları kredi maliyeti düşürüldü. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan 7.

Gündem 13.01.2020, 22:00 13.01.2020, 22:00
Esnaf ve Sanatkârlara müjde
Esnaf ve sanatkârların, Esnaf Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla Halk Bankası'ndan kullandıkları kredi maliyeti düşürüldü.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan 7.Bölge Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı ve TESKOMB Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı, 06 Ocak 2020 tarihinden sonra kredi kullanacak esnaf ve sanatkârların, faiz oranı % 6'dan % 4,5'e, Bloke Sermaye kesintisinin % 3'ten % 2'ye, Kooperatif masraf karşılığının % 1,5'tan % 1,25'e düşürülerek esnafa rahatlama sağlandığını söyledi.
Esnaf ve sanatkârların üretim, istihdam ve yarattığı katma değerle ülkemizin çok önemli bir kesimi olduğunu ifade eden Bahri Şarlı, "Hükümet, Halkbank ve Kooperatiflerimizin; esnaf ve sanatkârlar lehine müştereken fedakârlık yaptığını, imkânlar olduğunda esnaf ve sanatkârların daha fazlasını hak ettiğini, uygulamanın hayırlı olmasını söyleyerek, başta Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak olmak üzere, Halkbank Genel Müdürü Osman Aslan'a ve TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir Akgül'e teşekkür ederim dedi.

Sayı: 1233 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51