banner34

banner50

banner6

Emniyetspor'da Yılmaz dönemi

Bursa Emniyet Spor Kulübü Derneği’nin 32. Olağan Genel Kurulu Hilton Hotel’de düzenlendi.

Gündem 23.03.2021, 09:18 23.03.2021, 09:18
Emniyetspor'da Yılmaz dönemi

Bursa Emniyet Spor Kulübü Derneği’nin 32. Olağan Genel Kurulu Hilton Hotel’de düzenlendi. Eski başkan Ersin Yazıcı, yeni başkan Adayı Erkan Yılmaz’ın yanı sıra Bursa Emniyet İl Müdürü Tacettin Aslan, Beyçelik Holding’in kurucusu Faik Çelik ve Bursa iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Genel Kurul’da, tek listeyle gidilen seçimde başkan oybirliğiyle Erkan Yılmaz seçildi.

Tek liste ile girdiği seçimde bütün üyelerin oyunu alarak başkanlık görevine seçilen Erkan Yılmaz yaptığı konuşmada, Bursa Emniyet Spor Kulübü’nün uzun yıllardır var olan ve topluma faydalı sporcular kazandıran bir organizasyon olduğuna vurgu yaparak, bu misyonu başkanlık döneminde devam ettireceğini söyledi.
Toplantıda konuşan Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da, Erkan Yılmaz’ın aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına inandığını dile getirerek, Emniyet teşkilatı olarak kulübün yanında olacaklarını kaydetti.
Görev süresi boyunca kulübü iyi noktalara taşımak için büyük çaba sarf ettiğini dile getiren eski başkan Ersin Yazıcı ise Emniyet Spor Tesisleri’nin Bursa’ya kazandırmanın Erkan Yılmaz’a nasip olmasını temenni etti.
Konuşmaların ardından kulübün yeni üyelerine rozet takılırken, eski dönem başkanları Adnan Yılbirlik ve Ersin Yazıcı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Kulübün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu
Erkan Yılmaz (Başkan), Ersin Yazıcı, Metin Ceylan, İrfan Demirdüzen, İbrahim Çağrı Şentürk, Suat Gençosman, Erhan Akbaş, Ali Türkün, Faik Çelik, Gökçin Aras, M. Baştuğ Çakırcalı, Ceyhun Şentürk, Kerem Yazıcı, Berk Şahin, Erol Akbaş, Emre Altunok, Ferruh Aslanoba, Remzi Karşı, Selçuk Yedikardeş, Serdal Can, Serhat Cora, Halil Murat Orhan, K.Burak Duraner, Sedat Diniz, Erol Kılıç, Mete Ahmet Malcıoğlu, Ramazan Soyiç, İbrahim Öztürk, Murat Davarcı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51