banner6

BUTTİM'de Şengül, güven tazeledi

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetimi 21. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.

Gündem 01.02.2021, 20:06 01.02.2021, 20:06
BUTTİM'de Şengül, güven tazeledi
Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetimi 21. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Pandemi kurallarına uygun açık oylama ile yapılan Genel Kurul sonucu Başkan Sadık Şengül, oy birliği ile 2. kez başkan seçilerek güven tazeledi. Ülke çapında ekonomik zorlukların yaşandığı, göreve geldikleri 2019’un ardından pandeminin etkisiyle dünya çapında krizlerin yaşandığı 2020’de de çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini anlatan Sadık Şengül, “Ziyaretçilerle birlikte günde yaklaşık 9 bin kişiyi ağırlayan BUTTİM’de işlerin aksamaması için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz” dedi. Faaliyetlerini Türkiye ve dünya çapında duyurmak için her platformda projelerini anlattıklarını ifade eden Şengül, “Teknik altyapısı ve konumu ile büyümeye çok elverişli bir yapıda hizmet veriyoruz. Tüm bu avantajlarımızı kullanarak, Bursa’nın kalbi niteliğindeki BUTTİM’i uluslararası bir ticaret merkezi haline getirebiliriz” dedi.

YÖNETİM ve DENETİM KURULLARI
Genel Kurul sonucunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU: Sadık Şengül (Asil), Emin Tamam (Asil), İbrahim Toprak (Asil), Mehmet Okur (Yedek), Murat Evinç (Yedek), Seyfullah Baylan (Yedek), İlker Özgüven (Yedek), Sezai Uçar (Yedek), Bestami Arslan (Yedek).
DENETİM KURULU: Gülten Demir Varol (Asil), Sadettin Garip (Asil), Necmi Kasaboğlu (Asil). Hami Savcı (Yedek), Mehmet Ağaç (Yedek), Ferhat Ortakaya (Yedek), Yasir Çelik (Yedek), Edip Seyhan (Yedek), Ersin Aydemir (Yedek).

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51