banner6

Burkon 2021'e hazır

Bursa başta olmak üzere ülkeye önemli kongre, sempozyum ve toplantılar kazandırarak turizme de katkı sağlayan Burkon Turizm & Kongre, 2021 yılı kongre takvimini belirledi. Covid-19 salgını etkisinde başladığımız 2021 yılında da kongrelerini aksatmamak adına çalışmalarını sürdüren ve online kongre ve toplantı programlarına yatırımlar yapan Burkon Turizm & Kongre, yıl içerisinde yapacağı 13 kongrenin hazırlıklarını tamamladı.

Gündem 15.02.2021, 20:36 15.02.2021, 20:36
Burkon 2021'e hazır
Bursa başta olmak üzere ülkeye önemli kongre, sempozyum ve toplantılar kazandırarak turizme de katkı sağlayan Burkon Turizm & Kongre, 2021 yılı kongre takvimini belirledi. Covid-19 salgını etkisinde başladığımız 2021 yılında da kongrelerini aksatmamak adına çalışmalarını sürdüren ve online kongre ve toplantı programlarına yatırımlar yapan Burkon Turizm & Kongre, yıl içerisinde yapacağı 13 kongrenin hazırlıklarını tamamladı. Farklı alanlarda önemli kongreler organize edeceklerini ifade eden Burkon Turizm & Kongre Genel Müdürü Hasan Eker, “Pandeminin etkileri ülkemizde yaklaşık 1 yıldır sürüyor. Bundan en çok etkilenen sektörlerin başında turizm geldi. Biz de online kongre ve toplantı programlarına yatırım yaptık. Yazılımlar yazdık ve teknik altyapıyı geliştirdik. Online kongre ve webinar hizmetleri verdik. Hangi şartta olursak olalım sektöre hizmet etmeyi sürdürüyoruz” dedi.
7’si online 6’si fiziki toplam 13 kongre
Eker şunları söyledi: “Covid-19 salgını neticesinde duran hayat, hepimizi olumsuz etkiledi. 2020 yılında herkes gibi bizler de öncelikle ayakta kalmaya çalıştık. 2021 yılı da pandeminin etkileriyle başladı. Biz her şartta etkinliklerimizi planlıyoruz. Online kongreler fiziki kongrelerin yerini tutmasa da mevcut şartlarda en iyi toplantıyı organize etmeye çalışıyoruz. Bu yıl 13 kongre düzenleyeceğiz. Bunlardan 7’si online 6’sı fiziki olacak. Sağlığı ön planda tutarak, kurallar çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51