banner6

BTSO Meslek Komiteleri yeni normalde hız kesmedi

Tüm dünyayı derinden etkileyen Covid-19 salgını döneminde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren meslek komiteleri çalışmalarında hız kesmedi. BTSO’da son 7 ayda 350’den fazla komite toplantısı online olarak gerçekleşti.

Gündem 09.11.2020, 21:01 09.11.2020, 21:01
BTSO Meslek Komiteleri yeni normalde hız kesmedi
Tüm dünyayı derinden etkileyen Covid-19 salgını döneminde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren meslek komiteleri çalışmalarında hız kesmedi. BTSO’da son 7 ayda 350’den fazla komite toplantısı online olarak gerçekleşti. Online toplantılarda komite üyeleri COVID-19 sürecinde sektörleri ile ilgili güncel sorunlarını dile getirip, çözüm önerilerini masaya yatırdı. Gündeme gelen konular BTSO aracılığıyla ilgili kurum ve kuruluşlara aktarıldı.
“Bursa Büyürse Türkiye Büyür” vizyonuyla Bursa ekonomisinin gelişimine yönelik 40’ı aşkın projenin mimarı olan BTSO, yeni tip korona virüs salgınının başladığı Mart ayından bu yana üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürürken, meslek komiteleri de bu süreçte çalışmalarına ara vermedi. BTSO çatısı altında faaliyet gösteren 63 meslek komitesi son 7 aylık dönemde sektörlerde yaşanan gelişmelerin takipçisi oldu. Çalışmalarıyla BTSO’nun projelerinin odak noktasını oluşturan meslek komiteleri, Mart ayından bu yana 350’den fazla online toplantıya imza attı. BTSO ayrıca bu süreçte geniş katılımlı iki Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı da gerçekleştirdi.
“Covid sürecinde komitelerimiz aktif şekilde çalışmaya devam etti”
Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 sürecinden Bursa iş dünyasının da olumsuz etkilendiğini ifade eden Başkan Burkay, meslek komitelerinin bu süreçte örnek bir duruş sergilediğini dile getirdi. Burkay, “BTSO olarak üyelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Pandemi sürecinde üyelerimizle iletişim kanallarını güçlü tutmak için yoğun bir şekilde çalıştık. Acil Eylem Planı kapsamında Kriz Masası, Whatsapp İletişim Hattı, ‘BTSO Yanınızda’ gibi birçok hizmeti devreye aldık. Bu süreçte meslek komitelerimiz de toplantılarına online olarak devam etti. Her ay 50’den fazla komite toplantısının olduğu Odamızda aynı zamanda tüm komitelerimizin katıldığı iki ayrı müşterek komiteler toplantısı gerçekleştirdik. Bu süreçte fedakarca ve büyük bir gayretle çalışan tüm komite üyelerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51