banner6

BTSO, Halk Bankası ile işbirliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Halk Bankası işbirliğinde hayata geçirilen “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı” projesi kapsamında yapılan protokolü, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Gökhan Sümer imzaladı. Törende konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, reel sektörün ayakta kalabilmesi adına kamu bankalarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Gündem 11.01.2021, 20:44 11.01.2021, 20:44
BTSO, Halk Bankası ile işbirliği
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Halk Bankası işbirliğinde hayata geçirilen “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı” projesi kapsamında yapılan protokolü, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ile Türkiye Halk Bankası Bursa Bölge Müdürü Gökhan Sümer imzaladı. Törende konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, reel sektörün ayakta kalabilmesi adına kamu bankalarının desteğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Burkay, “Tedarik zincirinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkların firmaların faaliyetlerini olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla hayata geçirilen ‘Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi’ de önemli bir adım oldu. Projenin sunduğu imkanlarla alıcı ve satıcılar arasındaki nakit akışı düzenlenirken, tedarik zincirinde tüm ticari işlemlerin güven içerisinde gerçekleşmesi sağlanacak” dedi.

540 güne kadar vade imkanı
Başkan Burkay, satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 540 güne kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan BTSO üyelerinin Halk Bankası tarafından belirlenecek limitler dahilinde yararlanabileceğini belirterek, “Firmalarımız vade avantajıyla, tahsilat riskini sıfıra indirerek ticaretine devam edebilecek” diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51