banner6

BTSO 117 yaşında

BTSO 117 yaşında

Gündem 12.06.2006, 21:00 12.06.2006, 21:00
BTSO 117 yaşında
BTSO 117 yaşında
Ortak fayda kuruluşu sloganıyla, Bursa'nın her alandaki sorununa çözüm ortağı olan BTSO, 117. yaşını kutluyor.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) 117. kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Başkan Yardımcısı Ali Hazır, Meclis Başkanı İlhan Parseker ile Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Odanın kurucusu Osman Fevzi Efendi'nin Emirsultan'daki kabrini de ziyaret etti.
Sönmez'den teşekkür
117. yaşını kutlayan BTSOnun Başkanı Celal Sönmez, "Ne mutlu bizlere, bizden önceki yönetici, idareci ve seçilenlerin çabalarıyla bugünlere geldik. BTSO artık övgüye layık olduğuna inandığım bir ortak fayda kuruluşu haline geldi. Bunun için tüm çalışanlara, Meclis üyelerine ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Bursa'nın her türlü sorununun çözümü için çalışan Odamızın nice 117 yıllara ulaşmasını diliyorum dedi.
Demir'e nezaket ziyareti
Celal Sönmez başkanlığındaki BTSO Yönetim Kurulu, Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i de makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. BTSOya övgüler yağdıran Demir, daha önce Bursa Emniyet Müdürlüğüne yapılan katkıların devam etmesini dilerken Celal Sönmez, "Huzur içinde çalışmamızı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Alay Komutanlığı'na geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yardıma hazırız dedi.

Sayı: 527 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51