banner6

Avrupa'nın en büyük yemek fabrikası açıldı

Referans Grup, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB), 50 milyon liralık yatırımla Avrupa’nın en büyük yemek fabrikasını Bursa’ya kazandırdı.   CÜNEYT ALKIŞ   NOSAB’ta yer alan fabrikanın açılışına, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik’in yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı.

Gündem 21.09.2020, 13:14 21.09.2020, 13:14
Avrupa'nın en büyük yemek fabrikası açıldı
Referans Grup, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB), 50 milyon liralık yatırımla Avrupa’nın en büyük yemek fabrikasını Bursa’ya kazandırdı.

 

CÜNEYT ALKIŞ

 

NOSAB’ta yer alan fabrikanın açılışına, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, UİB Koordinatör Başkanı Baran Çelik’in yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı. Onlarca yıldır tarım hayvancılık ve gıda sektöründe söz sahibi olan, hizmet yolculuğunda günlük 150 bin kişilik yemek kapasiteli catering şirketini dev bir kompleksle taçlandırarak ülke ekonomimize ve kentimize kazandıran Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarar, böyle bir tesisi Bursa’ya kazandırmaktan dolayı gururlu olduklarını ifade etti.

“Daha büyük hayallerimiz var”

Yarar şunları söyledi, “Yaklaşık 20 yıldır hızla büyüyor ve şu anda Bursa’nın yanı sıra Gebze, Bandırma ve Eskişehir’deki üretimimizle birlikte toplamda da bin 150 kişilik dev bir kadroyla hizmet veriyoruz. 7 bin 500 m2 kapalı alana sahip olan ve üretimin önemli aşamalarında robotik sistemlerin kullanılacağı yeni fabrikamızı sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluyuz. Tüm dünya ekonomisinin zor bir sınavdan geçtiği bu günlerde Bursa’nın üretim gücüne inanıyor, milli duruşumuzdan taviz vermeden tamamen yerli sermayeyle ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Referans Grup olarak ülkemiz ve kentimiz için daha büyük hayallerimiz var. Bu tesisi Bursa’ya kazandırmaktan gurur duyuyoruz.” Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen töreninde  konuşan Referans Grup Yönetim Kurulu Üyesi Salim Usta da yerli ve millilik vurgusu yaparak şunları söyledi: “Son 2 yıldır yaşanan ekonomik sorunlara ve şu an içinde bulunduğumuz pandeminin yarattığı problemlere rağmen Bursa’mıza ve ülkemize güvenerek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Tesisimizin teknoloji ve hijyen bakımında ülkemizin sayılı yatırımlarından biridir. Bu yatırım şunu göstermiştir ki Avrupa’da aynı sektörde hizmet veren firmalardan bir eksiğimiz yok. Ve aynı zamanda yerliyiz, milliyiz ve bununla gurur duyuyoruz. Şimdi zaman kaliteli ve güvenilir hizmet verme zamanıdır. Hayırlı uğurlu olsun.”Açılış törenine katılan AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Refik Özen, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez de selamlama konuşması yaparak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Protokol daha sonra açılış kurdelesinin kesilmesiyle, üretim alanında incelemeler yaptı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51