banner6

Asfalt tamirleri için artık yollar kapanmayacak

Barakfakih OSB İş Adamları Derneği (BARSİAD) Başkanı, iş insanı Arif Demirören, Türkiye’de bir ilk olarak Bursa’da ürettiği makine ile asfalt yama işlerinde yerinde dönüşümü sağlayarak, çevreyi koruyan, düşük maliyetli ve pratik bir çözüm sunuyor. BARSİAD Başkanı ve iş insanı Arif Demirören, Türkiye’de bir ilk olarak Bursa’da ürettiği makine ile sürekli bir ihtiyaç ve iş olan asfalt tamiri işine pratik, çok düşük maliyetli ve çevreyi koruyan bir çözüm üretiyor.

Gündem 12.10.2020, 20:50 12.10.2020, 20:50
Asfalt tamirleri için artık yollar kapanmayacak
Barakfakih OSB İş Adamları Derneği (BARSİAD) Başkanı, iş insanı Arif Demirören, Türkiye’de bir ilk olarak Bursa’da ürettiği makine ile asfalt yama işlerinde yerinde dönüşümü sağlayarak, çevreyi koruyan, düşük maliyetli ve pratik bir çözüm sunuyor.

BARSİAD Başkanı ve iş insanı Arif Demirören, Türkiye’de bir ilk olarak Bursa’da ürettiği makine ile sürekli bir ihtiyaç ve iş olan asfalt tamiri işine pratik, çok düşük maliyetli ve çevreyi koruyan bir çözüm üretiyor. Türkiye’de bir ilk olarak üretilen makine ile yama yapılması gereken asfaltlı bölge kısa bir süre ısıtılan asfalt malzemesi kazınarak tekrar bölgedeki asfalta karıştırılıyor ve üzerinde gezdirilen silindir makinesi sayesinde kendi yerinde dönüşüm sağlanarak sağlam ve pürüzsüz bir şekilde tamir işlemi tamamlanıyor. 8-10 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanan işlem sayesinde bölgede uzun süreler trafiğin kapatılması sorunu da ortadan kalkıyor.

Sistemi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a tanıtan Arif Demirören, sistemin üretimine Bursa’da başladıklarını belirterek, patentini de aldıklarını söyledi. Demirören, sistem sayesinde çok sayıda personel ve iş makinesi ile yapılabilen asfalt tamir çalışmalarının çok uygun maliyetlerle pratik ve temiz bir şekilde çözülebildiğini söyledi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51