banner6

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte kan bağışı kampanyası yaptı. MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Kan vererek can kurtarabilirsiniz’ sloganıyla başlattıkları kampanya için Heykel Bursa Kan Merkezi’nde bir araya geldi.

Gündem 14.09.2020, 13:32 14.09.2020, 13:32
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte kan bağışı kampanyası yaptı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kızılay Osmangazi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ‘Kan vererek can kurtarabilirsiniz’ sloganıyla başlattıkları kampanya için Heykel Bursa Kan Merkezi’nde bir araya geldi.

“Sessiz kalamazdık”

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin ihtiyaç olan her noktada elinden geldiğince yer almaya çalıştığını ifade eden MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “Özellikle son 6 aylık bu salgın hastalık döneminde ülkemizdeki kan stoklarının azaldığı hepimizin malumu. Biz de bir sivil toplum kuruluşu olarak buna kayıtsız kalamazdık. Ülkemizin en önemli kurumlarından biri olan Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası başlatalım istedik. Üyelerimizle birlikte bu kampanyada yer alıyoruz” dedi. Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay da kampanyanın düzenlenmesine katkı koyanb MÜSİAD Bursa Şubesi’ne teşekkürlerini sunarak, vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51