banner6

Sunvital’in 100. projesi devrede

Sunvital Enerji’nin, Kula Yağ firmasına ait Balıkesir’de bulunan tesislerinde kurulumunu gerçekleştirdiği güneş enerjisi santrali devreye alındı. Bu proje, Sunvital’in kabul edilen 100. GES projesi oldu.

Genel 25.07.2022, 21:36
Sunvital’in 100. projesi devrede

Yenilenebilir enerji kaynakların­dan Güneş Enerjisi Santralleri ala­nında çözümler sunan Sunvital Enerji’nin kurulumunu gerçekleştirdiği projelerden 100.’sünün kabulü gerçek­leşti. Kula Yağ, Balıkesir’de bulunan Ye­niköy ve Kristal fabrikalarının çatı­sında güneş enerjisi santrali kullanmayı tercih ederek Sunvi­tal Enerji ile sürdü­rülebilir enerjiye adım attı. Güneş enerjisi santralleri­nin kurulumu, işlet­mesi ve bakımı konusunda müşterilerine gerekli tüm desteği sağlayan Sunvital Enerji, imza attığı başarılı projelerle adını Bursa dı­şında da duyurmaya devam ediyor.

Yıllık 4 milyona yakın kWh üretim hedefi

Firma olarak 100’üncü kabul projele­rini gerçekleştirmenin gururu içinde ol­duklarını ifade eden Sunvital Enerji Kurucu Ortağı Murat Kılıç, “Balıkesir ili­mizin çok değerli firmaları olan Kula Yağ ve Emek Yem firmalarının GES ka­bulleri yapıldı. Bu projede toplamda 7.236 adet panel kullandık ve yıllık 3.760.776 kWh üretim hedefimiz var. Bu vesileyle Kula Yağı yeşil çevre yatırı­mından dolayı tebrik ediyoruz.” dedi.

Her detayla özenle ilgilenildi

Sunvital Enerji’ye iş birlikleri, yardımsever­likleri ve ilgileri için te­şekkürlerini sunan Kula Yağ Yönetim Ku­rulu Üyesi Cesur Kula ise, “Sunvital Enerji’nin 100. kabulü olmaktan dolayı mutluluk duyduk. Bu Sunvital Enerji, Kula Yağ ve Emek Yem için özel bir gündü. Firma olarak yeşil enerjiye yatı­rım yapmaya karar verdiğimiz günden itibaren kendileri ile iletişim halindeyiz. O günden bu yana konunun her deta­yıyla titizlikle ilgilendiler. Süreç baştan sona sorunsuz ve son derece güzel bir şekilde ilerledi” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51