banner6

Sektörünün lideri Sanpark

Sanpark 2021 yılında “yük kaldıran, taşıyan diğer makineler ve aksamları” ürün gruplarında Türkiye ihracat şampiyonu oldu.

Genel 15.08.2022, 23:01
Sektörünün lideri Sanpark

Araç liftleri ve kaldırma ekipman­ları üretiminde 60 yılı aşan tecrü­beyi temel alarak Bursa’da kurulan Sanpark, Türkiye’de sektörüne yön ver­meye devam ediyor.

Çalı’da 22 bin metrekare üretim tesi­sinde 200’ü aşkın çalışanı ile 65’ten fazla ürün imal eden ve bunları 60’tan fazla ülkeye ihraç eden Sanpark 2021 yılında sektöründe ihracat şampiyon­luğunu bayrağını aldı.

Kalabalık şehir hayatına hızlı ve etkin çözümler bulmak adına yeni nesil otopark çözümleri, ekonomik ve teknolojik otoparklar imal eden San­park, kurulduğu günden bu yana hede­fine güçlü adımlarla devam ediyor.

Firmanın ihracat başarısıyla ilgili sos­yal medya hesabından paylaşımda bu­lunan San Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Cüneyt Şener, “Firmamız ŞANMAK ve uluslararası Sanpark ile 2021 yılında ‘yük kaldıran, taşıyan diğer makineler ve aksamları’ ürün grubunda, otopark sistemlerimiz ile Türkiye ihracat şampiyonu olduk. Şim­diki hedefimiz; yeni fabrikamız ile dünya liderliği. Azim ile gayret ile inanç ile çalışmaya, ihracata devam” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51