banner6

Ekohaber 26 . yıl kutlama mesajları

Genel 06.04.2021, 03:46 07.04.2021, 17:21
Ekohaber 26 . yıl kutlama mesajları

Alinur AKTAŞ - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

EKOHABER Gazetesi 26 yıllık süreçte, değişen ve gelişen Bursa’ya tanıklık ederek, ekonomi ve politika alanında değerli fikirleriyle Bur­sa’nın geleceğine katkıda bulunmuş ve sanayi kenti olan Bursa ile özdeşleşmiş bir yayın organıdır. Haftalık periyotlarla istikrarlı bir şekilde okuyucusuna ulaşan EKOHABER Gazetesinin; gücü­nü yerel değerlerden alıp, Bursa’ya zenginlik kattığı­na inanıyorum. Güçlü altyapısı, tecrübe ve birikimiyle ekonomide ülkemizin öncü ve örnek kentlerinden biri olan Bursa’mızda, ilkeli, seviyeli ve kaliteli habercilik anlayışıyla kentin ekonomi gündeminin nabzını tutan EKOHABER Gazetesi’nin 26’ncı yıl dönümünü kutlar yönetici ve çalışanlarına başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Zeki ZORLU - Zorlu Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı

Yayıncılıkta kendi ilkelerini oluşturmayı başarmış EKOHABER Gazetesi’nin 26’ıncı yılına ulaşmış olması, iş dünyası olarak bizleri de son derece mutlu eden bir durum. ‘Sanayicinin sesi olmak’ için yola çıkan ve bu misyonunu layıkıyla üstlenen EKOHABER Gazetesi’nin 26’ıncı yıl dönümünü kutlar, başta Kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Mustafa DÜNDAR - Osmangazi Belediye Başkanı

“Küçük Bâb-ı Âli” olarak da anılan, yerel basının en güçlü ol­duğu şehir Bursa’nın çeyrek asır­lık geçmişi ve değişimine tanıklık etmiş, tarafsız ve güvenilir yayın ilkesiyle başta ekonomi olmak üzere şehrimizin gelişimine katkı sağlayan EKOHABER Gazete­si’nin kuruluşunun 26. yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Oktay YILMAZ - Yıldırım Belediye Başkanı

Dünya ve Türkiye, hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçerken EKOHA­BER Gazetesi, eskiden olduğu gibi bugün de ilkeli, dürüst, tarafsız habercilik anla­yışıyla değişmeden okurlarına ulaşmayı sürdürüyor. Gelecek yıllarda da aynı heye­canla okuyacağım EKOHABER Gazetesi’ne 26. yaşında uzun ömürler diler, objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yoluna devam etmesini temenni ederim.

Turgay ERDEM - Nilüfer Belediye Başkanı

Bursa’nın ilk eko­nomi gazetesi olan EKOHABER Gazetesi, çeyrek yüzyılı geride bıraktı. Ekonomik krizin toplumun tüm kesimlerini sıkıntıya soktuğu bir dönemde, basın sektöründe yaşa­nan sorunlara rağmen ayakta kalmayı başaran EKOHABER Gazete­si’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyo­rum. Kriz koşullarında, ekonomi gazeteciliğine her zamankinden çok ihtiyacımız var. EKO­HABER’e tarafsızlık, güvenilirlik, objektif ha­bercilik ilkeleri ışığında uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum.

Alper TABAN 

İnegöl Belediye Başkanı

EKOHABER Gazete­si ailesinin “26. Kuruluş yıl dönümünü” tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Hayri TÜRKYILMAZ

Mudanya Belediye Başkanı

EKOHABER Gazetesinin 26. Kuruluş Yıl dönümünü canı gönül­den kutluyorum. Meslek ilkelerinden ödün vermeden çalışmalarınızın devam edeceğine inancımla, barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya halkı adına başarılar dilerim.
 

Ali ÖZKAN

Karacabey Belediye Başkanı

Kurulduğu günden bu yana, Bursa ekonomisinin ve iş dünyasının nabzını tutan EKOHABER Gazetesi’nin, 26. kuruluş yılını tebrik edi­yorum. Ülkemizde, yerel ba­sının en güçlü olduğu kent­lerin başında gelen Bursa’da ekonomi gazeteciliğinde özgün ve kaliteli çalışmalar yürüten EKOHABER Gazete­si, gazetecilik ilkelerine uygun yayımcılık anlayışıyla kentimize önemli bir değer katmaktadır. 26 yıldır başarılı çizgisini koruyan EKOHABER Gazetesi’nin bu­günlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarını kutluyor; nice başarı dolu yayın yılları diliyorum.

Hüseyin ÖZDİLEK

Özdilek Holding YKB

Bursa’nın ekonomi gazetesi EKOHA­BER’in 26. yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

İbrahim BURKAY – BTSO YK Başkanı

Kent ve ülke ekonomimizdeki gelişmeleri başta iş dünyamız olmak üzere tüm kamuoyuna duyuran şehrimizin ilk ekonomi gazetesi EKOHABER’in 26. yaşını kutluyor, EKOHABER ailesine üstün başarı­larla dolu yıllar diliyorum.

Hüseyin DURMAZ

Bursa OSB YK Başkanı

Bursa’da ekonomi gazetesi deyince akla gelen tek yayın olan ve yayın çizgisinden sapmadan her geçen gün kendini geliştiren EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor; tüm gazete çalışanlarını ba­şarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Mustafa IŞIK 

Gürsu Belediye Başkanı

Bursa basınımızın güzide yayın kuruluşları arasında yer alan ve 26 yıldır ilkeli habercilik anlayışıyla oluşturduğu çizgisini koruyarak ka­muoyuna kaliteli haber­cilik hizmeti sunan

EKOHABER Gazete­si’nin kuruluş yıldönü­münü kutluyorum.

Celal GÖKÇEN

B Plas YK Başkanı

Bursa basınının çok önemli bir değeri olan EKOHABER Gazetesi’nin 26. Kuruluş Yıl dönümünü yü­rekten tebrik ediyorum. Nice enerji dolu, güzel haberler vermeniz dileğiyle.

Muhammed Etkeser - Harput Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye’nin ilk sanayisinin kurulduğu ve ülke ekonomisinin can damarı olan Bursa’mızın ekonomi ve iş gündemine dair tüm gelişmeleri 26 yıldır kesintisiz kamuoyuna doğru bir şekilde aktaran EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Tarafsız ve ilkeli duruşundan ödün vermeden ekonomi yayıncılığı yapa­rak ülkemizin ve Bursa iş dünyasının nabzını uzun yıllar tutmaya devam edeceğine inanıyorum. Saygınlığıyla Bursa basınının mihenk taşlarından biri olan EKOHABER’in yayınlanmasında emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder, nice başarılı yıllara erişmesini canı gönülden temenni ederim.

Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü

Yayın hayatına adım attığı ilk gün­den itibaren sorumlu ve ilkeli haber­cilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Gazetenizin kuruluş yıldönümü vesi­lesi ile çalışanlarınıza ve bizlerle her hafta görüşlerini paylaşan köşe yazarlarına selamlarımı gönderiyorum.

Prof. Dr. Arif KARADEMİR

BTÜ Rektörü

Endüstri şehri Bursamızda sanayi ve ekonomiyi çeyrek asırdır bizlere yansıtan EKOHABER ailesinin 26. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ülkemizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önder­liğinde yürüttüğü ‘Milli Teknoloji Hamlesi’nin en güzel örneklerinin de şehrimizde ortaya konduğu bu süreçte, bilgi verme ve doğruları aktarma rolünüz ile “Bursa’nın Ekonomi Gazetesi” vasfını layıkıyla taşıdığınıza şahitlik etmekteyiz. Sektördeki öncülüğünüzü uzun yıllar boyunca sürdüreceğinize inanıyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Faik ÇELİK

Beyçelik Holding YKB

Yayın hayatına başladığından bu yana kaliteli çizgisinden ödün vermeyen EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlarım. Başarılı çalışmalarınızın daim olması dileğiyle, başta EKOHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahsin Ardıç olmak üzere tüm çalışanları ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Ali AYKURT

Orhaneli Belediye Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendi­ne yer edinen kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine katkılar sağlayan bölge basınımızın güzide kuruluşların­dan olan EKOHABER’in 26. yayın yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Mehmet KESKİN

Keles Belediye Başkanı

Bursa’nın ekonomisini 26 yıldır mercek altına alarak yatırımcılara, üreticilere yol gösterici olan EKOHA­BER, dinamik ekibiyle önümüzdeki yıllarda da önemli başarılara imza atarak Bursa ekonomisine rehber olmayı sürdürecektir. Bu vesileyle EKOHABER’in 26. yılını kutluyor ve yayıncılık hayatın­da başarılar diliyorum.

Ahmet KORKMAZ

Büyükorhan Belediye Başkanı

EKOHABER Gaze­tesi’nin 26. yılını kut­lar aynı nice 26 yıllar dilerim.

Yılmaz ATAŞ

Harmancık Belediye Başkanı

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasın­da kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan EKOHABER Gazetesi’nin 26. yaşını içtenlikle kutlar, size ve şahsınızda Gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diliyorum.

Özer MATLI

BTB YKB ve TOBB YKÜ

EKOHABER Gazetesi kurulduğu ilk günden bu yana deneyimli kadro­su, konusunda uzman köşe yazarları, tarafsız, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla kent ekonomisinin nabzı­nı tutmaya devam etmektedir. Bursa ekonomi dünyasını ortak platformda buluşturan, gücünü okuyucularından alan EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Mehmet AYDIN

BTB Meclis Başkanı

Bursa iş dünyasının sesi olan EKOHABER Gazetesi, güçlü altyapı­sı ve birikimiyle Türkiye’nin sanayi başkenti Bursa’da ekonomi gaze­teciliği alanında önemli bir misyon üstlenmektedir. Yenilikçi ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla yayın hayatına devam eden EKOHABER Gazetesi’nin 26. yaşını kut­luyor, başarılarla dolu nice yıllar temenni ediyorum.

Baran ÇELİK

OİB YK Başkanı

İletişim çağının yaşandığı bu dönemde, iş dünyası ve ekonomi alanlarında toplumu aydınlatma adı­na önemli görevler üstlenen Bursa basınının güçlü sesi EKOHABER’in 26. kuruluş yılını kutlar, yayın haya­tında başarılar dilerim.

Refik ÖZEN

AK Parti Bursa Milletvekili

Bursa ekonomisine ışık haberleri, ilkeli ve dürüst habercilik anlayışıyla Bursa iş dünyasının gazetesi olan EKOHABER’in 26’ıncı kuru­luş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. Otomotivden gıdaya, tarımdan inşaata kadar tüm sektörlerin sesini kamuoyuna duyuran EKO­HABER’e uzun ve başarılı yayıncılık hayatı diliyorum.

Nüvit GÜNDEMİR

UHKİB YK Başkanı

Bursa’mızın alanında en önemli gazetesi EKOHABER’in 26. kuruluş yılını en samimi duygularımla kutlar, nice yıllar bu başarısını sürdürmesi­ni temenni ederim.

Murat TARAKÇIOĞLU - Cargill Gıda Orta Doğu, Türkiye ve Afrika YKB ve CEO’su

Ülkemizin en büyük sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’nın gelişiminde kentimizdeki kabul görmüş, köklü basın kuruluşları­nın payı tartışılmaz. 26 yıldır ilke­li ve kaliteli habercilik anlayışını sürdüren EKOHABER camiası­nın bu süreçte müstesna bir konumu bulunuyor.

Levent KALIN

MKP OSB YK Başkanı

EKOHABER, Bursa’da sanayi ve ticaret hayatında takip edilen önemli bir yayındır. Bursa’daki sanayi ve iş dünyasından haberleri yıllardır ilgiy­le takip ettiğimizi belirtmek isterim. Aynı zamanda ekonomi dünyasının sesini daha geniş kitlelere duyurma konusunda da önemli bir misyon üstlenmektedir. EKOHABER’in 26.yılını kutluyor, başarılarla dolu nice yıllar yayın hayatını sürdürmesi diliyorum.

Özkan KAMİLOĞLU

UMSMİB YK Başkanı

Ekonominin sesi olmak gibi önem­li bir sorumluluğu üstlenen EKO­HABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Naci GÜNCÜ

Karacabey TSO YK Başkanı

Türkiye’de yerel basının en güçlü olduğu şehir olan Bursa’mızda, eko­nomi yayıncılığında 26.yılına ulaşan EKOHABER Ailesi’ni tebrik ediyor, başarılarının artarak sürmesini can-ı gönülden diliyorum.

Cafer AŞKAR

UYMSİB YK Başkanı

İlkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla 26 yıldır hayatımızda olan EKOHABER’in kuruluş yılını kutlar, kurucusu başta olmak üzere tüm çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Ali UĞUR

BTSO Meclis Başkanı

26 yıldır büyük bir hassasiyetle ekonomi­nin nabzını tutan EKO­HABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışanları ve yöneticileriyle tüm EKOHABER Ailesi’nin başarılarının devamını temenni ediyorum.

İbrahim ÖZMEN - TOBB

Doğu Marmara ve Bursa GGK Bşk.

Bursa’mızda ekonomi basınımızın amiral gemisi EKOHABER Gazetesi’nin yeni yaşını en içten duygularımla kutluyorum. EKOHABER Gazetesi, 26 yıldır basın meslek ilkelerine bağlı tarafsız ve hızlı haberciliği ile hem gazeteciler için bir okul, hem de yeniliklerin ve sektördeki gelişmelerin aynası olmuştur.

Erol GÜLMEZ

NOSAB YK Başkanı

Bursa’da ekonomi gazetesi deyin­ce ilk akla gelen ve yayın çizgisinden sapmadan her geçen gün kendini geliştiren EKOHABER gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutluyor; tüm gazete çalışanlarını başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Paşa AĞDEMİR

Gemlik TSO YK Başkanı

Ekonominin Sözcüsü olmak düsturu ile yola çıkan Bursa’mızın en çok okunan haftalık ekonomi ga­zetesi EKOHABER’in 26. yılını canı gönülden kutlar, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının daim olmasını temenni ederim.

Yalçın TOY

Kayapa OSB YK Başkanı

26 yıllık yayıncılık tecrübesiyle, tarafsızlıktan ve etik anlayıştan taviz vermeden bugünlere gelen EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yılını gönülden kutlar, nice başarı dolu yıllar dileriz. Gazetenin çeyrek asrı geçen başarısının uzun yıllar devam etmesini temenni ederiz.

Zeki ŞAHİN

İnegöl OSB YK Başkanı

Bursa ekonomi gazeteciliğinin amiral gemisi EKOHABER’in 26. kuruluş yıl dönü­münü gönülden kutluyorum. Sanayicinin sesi olan EKOHABER’in yeni sayılarını, her Salı merakla bekleyen bir okur olarak, gazetenin çeyrek asrı aşan başarısının şahidi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu bağlamda Bursa iş dünyasının ve sanayicisinin sesi olan, taleplerini kamuoyuyla paylaşarak gündemin nabzını tutan ve hatta gündem oluşturan EKOHABER’e uzun ve başarılı yayın hayatı diliyorum.

Pınar TAŞDELEN ENGİN

UTİB YK Başkanı

Basın tarihinde çey­rek asrı aşmayı başaran gerek yayın kalitesi ge­rekse ilkeli yaklaşımı ile üretici ve ihracatçının yanında olan EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümü­nü kutlar, daha nice seneler birlikte olmak dileğiyle emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ederim.

H. Ersan ÖZSOY

DOSAB YK Başkanı

Ülkemizde 1980’ler­le birlikte gelişmeye başlayan ekonomi basını, ekonomi ve finans piyasalarında ani hareketlerin yaşandığı 1990’lı yıllara gelindi­ğinde farklı bir ivme kazanmıştır. Ekonomi haberleri gazetelerde daha fazla yer tutmaya başlamış, ülkenin eko­nomik yaşamı konusun­da rehberlik edilmeye çalışılmıştır.

Bu yıl 26.kuruluş yılını kutlayan EKOHA­BER Gazetesi de ülke­mizdeki bu gelişmeler paralelinde Bursa’da ekonomi gazeteciliği anlamında önemli bir işlev üstlenmiştir. Her ne kadar, ülkemizde ekonomi yayınlarının; okuyucu ve izleyici sa­yısı açısından henüz is­tenilen seviyeye erişme­diği, halkın ekonomiye ilişkin haberleri ana medyadan takip etmeyi tercih ettiği, dolayısıyla da ekonomi basınının hedef kitlesinin daha çok ekonomistler, iş adamları, yatırım sahip­leri ve bu alana özel ilgi duyan kişilerden oluş­tuğu görülse de alınan yol çok büyüktür.

EKOHABER’in 26.yaşını kutluyor, daha nice başarılarla dolu bir yayın hayatı diliyorum.

Ö. Faruk KORUN

HOSAB YK Başkanı

26 yıldan bu yana Bursa ekono­misinin gözü, kulağı ve sesi olan EKOHABER’i kutluyorum. Bursa gibi ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki bir ilde istikrarlı bir şekilde ekonomi yayıncılığını sürdüren gazetenin her hafta dolu bir içerikle okuyucularına ulaştırılması için emek sarf eden herkesi tebrik ediyorum. Dijital mecraların hızla geliştiği, basılı yayınların giderek okuyucu kaybettiği günümüzde, konumunu koru­yabilen EKOHABER’in, Bursa’da önemli bir işlev üstlendiğini yakından bilen ve takip eden biri olarak; daha nice yıllar başarılı olmasını diliyorum.

Yunus AYDIN

Uludağ OSB YK Başkanı

Dünyanın hızlı bir şekilde değiş­tiği son 1 yıl içinde yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, her zaman nitelikli, tarafsız ve objektif haber anlayışıyla kentimize ve iş dünya­mıza rehberlik etmeyi misyon edinmiş ve yakalamış olduğu bu başarıyı istikrarlı bir şekilde 26 yıldır ye­rine getirmiş olan EKOHABER, Bursa’mızın önemli bir yayın organıdır. Güncel haberleriyle iş dünyasına yön veren, tecrübeli ve güçlü yazar kadrosuyla yerel basında büyük bir başarı elde eden EKOHABER Kentimizin önemli değerlerinden biridir.

Yavuz UĞURDAĞ

İnegöl TSO YK Başkanı

Bursa ve İnegöl’ün tanıtımı noktasında büyük emek sarf eden EKOHABER Gazete­si’nin kuruluşunun 26. yıl dönümünü kutlarım. Halkın doğru bilgilen­dirilmesi noktasında olmazsa olmazımız, demokrasilerin vazgeçil­mezleri basın kuruluşla­rımız bizler için büyük önem arz etmektedirler. Bu noktada uzun yıllar­dır Bursa’mızda eko­nominin nabzını tutan EKOHABER Gazetesi de gerek Bursa’nın gerekse de İnegöl’ün tanıtımı hususunda önemli bir görevi üstlenmiş ve bü­yük bir emekle çalışma­larını sürdürmüştür. Bu doğrultuda EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşu­nun 26. yıl dönümünü kutlar, bundan sonraki yayın hayatlarında başa­rılar dilerim.

Murat ÇAKMAKER

BURTİMDER YK Başkanı

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayımcılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edin­miş olan Eko Haber Gazetesinin 26. yayım yıl dönümünü içtenlikle kut­lar, gazetenin kurucusu olan Tahsin Ardıç, genel yönetmen Kenan Kibar ve gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayım yılları diler, saygılar sunarım.

AK Parti Bursa Milletvekili

Av. Emine Yavuz GÖZGEÇ

“Bursa’nın Ekonomi Gazetesi” sloga­nıyla 26 yıl önce yayın hayatına başlayan; Bursa basınımızın köklü gazetelerinden EKOHABER Gazetesinin 26. yılını tebrik ediyorum. Ülke ekonomisine değer katan Bursa’mızın, iş dünyamızın, özellikle kadın kooperatiflerimizin, kadın girişimcilerimizin sesi olan EKOHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Tahsin Ardıç’a ve çalışma ekibine başarılar diliyorum.

Ahmet Kamil EROZAN

İYİ Parti Bursa Milletvekili

Gazetecilik özünde kamuoyunu bilgilendirme sanatıdır ve esas itiba­rı ile aslında tam anlamıyla bir kamu görevidir. 26. yayın yılı onurunu haklı olarak yaşayan EKOHABER Gazetesi’ni özellikle kutluyorum.

Sorunlarla dolu zor bir süreçten geçen ülkemizde, basının hangi koşullarda ayakta kal­ma mücadelesi verdiğini çok iyi biliyoruz. Bu açıdan baktığımızda EKOHABER’in, 26. yıl gibi hayli uzunca bir yayın yaşamını başarıyla geride bırakması çok önemli ve anlamlıdır. Dolayısıyla ekonomi gazeteci­liğinin öncüsü konumunda bulunan ve istikrarlı bir yayın çizgisi ortaya koyan EKOHABER Gazetesi’ne emek veren, katkı koyan; sahiplerinden, muhabirine kadar tüm çalışanları içtenlikle kutluyor, daha nice başarılı yayın yaşları diliyorum.

Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU - İYİ Parti Bursa Milletvekili - TBMM Grup Başkanı

Ekonomi gazeteciliği alanında fark yaratan ve Bursa’nın önemli bir mar­ka değeri haline gelen EKOHABER Gazetesi’nin 26. Yayın Yılı’nı gönül­den kutluyor, kıymetli sahipleri Tah­sin Ardıç ve Kenan Kibar’ın şahsın­da, gazetenin bugünlere gelmesinde emek veren tüm çalışanları tebrik ediyorum. Medyanın tüm bileşenlerinin, gazetecilik mesleğini kamu yararını gözeterek, olabildiğince bağımsız ve tarafsız zeminde gerçekleştirebilmeleri, basın hürriyetine evrensel kriterlerde sahip olma­ları en önemli dileğimiz ve hedefimizdir. Daha nice başarılı ve uzun ömürlü yayın yılları temennisiyle, EKOHABER Ailesi’ne kolaylıklar diliyorum.

Ergun Hadi TÜRKAY - BUSİAD YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliği­nin Bursa’daki öncüsü olan EKOHABER Gaze­tesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.

Geçmişte ve bugün medya sektörünün gücü ve kalitesi düşünüldü­ğünde, ‘Küçük Babıali’ diye nitelemekten gurur duyduğumuz Bursa’da ekonomi haberciliğinin kaptan köşkünde oturan EKOHABER Gazetesi, aynı zamanda bir işin hakkıyla yapıldığında ne kadar uzun soluklu ola­bileceğinin de kanıtıdır bizler için...

EKOHABER Gaze­tesi’nin 26. yıldönümü­nü; medyanın gerçek anlamda özgürleşmesi ve sesinin daha gür çıkması dileklerimle kutlarken, EKOHABER Ailesi’nin daha uzun yıllar kente ve ekonomiye katkı sağla­maya devam etmesini gö­nülden temenni ettiğimi belirtirim.

Önder TANIR

Kestel Belediye Başkanı

İleri demokrasilerin vazgeçil­mez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum ara­sında köprü görevi gören önemli bir topluluktur. Bu çerçevede; Bursa’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden, etkin ve saygın bir yer edinmiş EKOHABER Gazetesi’nin 26.yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Bu vesileyle EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü kutlar; gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

Nihat ALPAY

MÜSİAD Bursa Şb. Bşk.

EKOHABER, reel sektörün mesele­leri ve Bursa ekonomisinin öneminin kavranıp, meselelerinin tartışılması konusunda son derece faydalı çalışmalar yapmaktadır. MÜSİAD olarak EKOHA­BER’in bu objektif, kapsayıcı ve doğru yayın anlayışının daha uzun yıllar devam etmesini diler, yayın hayatının 26. yılını kutlarım.

Rasim ÇAĞAN

BOSİAD YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi kurulduğu günden bu yana üretimin, istihdamın, iş dünyasının sesi olmuştur. Haber sunmanın dışında bilgi kaynağı niteliği de taşıyan EKOHABER Gazetesi’nin önümüzdeki yıllarda da bu misyonunu aynı ivmeyle devam ettirmesini diler, 26. yılını kutlarım.

Nilüfer Çevikel- TÜGİAD Genel Başkanı

ve DOSABSİAD YKB

Sektörel yayıncılıkta ilk günden bu yana çizgisini bozmadan her hafta ekonomi gündemini bize ulaştıran EKOHABER Gazetesi’nin 26’ncı yılını kutluyorum. Ekonomiye ilişkin gelişmelerin öneminin sadece işveren değil, çalışan-üreten herkes için daha net anlaşıldığı günümüzde şeffaf yayın politikası gereği doğru bilgi almak çok önemli. Bu anlamda her hafta farklı araştırma dosyaları ile bizlerin de ufkunu açan EKOHA­BER Gazetesi’nin yayın politikasını takdir ediyor, yeni yaşında başarılar temenni ediyorum.

Hüseyin KUL

Decostar

Başarılı olmak için çok çalışmak, fark yaratmak, sıradışı olmak gerekir. 26 yıldır Ekohaber bunu başarıyor. Bursa ve ülke ekonomisindeki gelişmeleri ve güncel haberleri iş dünyasının masa­sına getiriyor. Keyifle takip ediyorum, yenilenen ve güçlenen yapısıyla daha da başarılı olacağına eminim, nice mutlu yıllara.

Yalçın ARAS

NİLSİAD YK Başkanı

EKOHABER gazetesi 26 yıldır ekonomimizin unsurlarını doğru değerlendiren, sosyal ve ekonomik dinamiklerin farkında olan güçlü öngörülere ve uzman analizlere dayalı yayın politikasının devamını diliyo­rum. Ayrıca ve tüm kalbimle gelecek nesillere gelecek teknolojilerle birlikte yeni trentlerin sonsuzluğuna uzanacağını umuyor sonsuz saygılarımı sunuyorum.

Engin ÇETİNER

GÖRSİAD YK Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana, farklı bakış açısıyla bölge firma ve kurumların sesi olan; EKOHABER Gazete­si’nin 26. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Ali GÜLER

KSİAD YK Başkanı

İlkeli haberciliğiyle, Bursa ve Türkiye ekono­misinde yaşanan geliş­meleri en doğru şekilde bizlere aktaran EKOHA­BER Gazetesi’nin 26’ncı kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlu­yorum.

1996 yılından bugüne kadar, Bursa iş dünyası­nın sesi olma misyonu­nu başarıyla sürdüren EKOHABER Gazetesi’ne uzun ve başarılı yayım hayatı diliyor, bu başarıda emeği olan başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak tüm basın emek­çisi arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Fatih ŞAKİR

BALKANTÜRKSİAD YK Başkanı

Yayın hayatına başladığı 2 Nisan 1996 tarihinden bugüne, ekonomi alanında önemli yayınlar yaparak iş dünyasının sesini duyuran EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 26. yılını kutlar, çalışmaların­da başarılar dilerim.

Ömer YILDIZ

BEKSİAD YK Başkanı

Ekonomi anlamında Bursa’nın nabzını tutan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşu­nun 26. yılını tebrik eder, yayın hayatların­da başarılar dilerim.

Mustafa ANDIÇ

İMSİAD YK Başkanı

Doğru habercilik anlayışıyla çalışıp meslek ilkelerine bağlı hareket eden ve kurulduğu günden bu yana ekonomi ala­nında önemli yayınlar yapan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yılını kutlar, daha uzun yıllar başarılı bir yayın hayatı dilerim.

Ramazan KAYA

MARSİFED YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümümü kutlar, başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm EKOHA­BER ekibini tebrik eder, başarılar dilerim.

Av. Oya EROĞLU

BUİKAD YK Başkanı

İş dünyasına yön veren ve ekonomi haberciliğinin temel yapı taşlarından birisi olan EKOHABER Gazetesi’nin 26. yaşını kutlarım. 26 yılda Dünya ve Türkiye hızlı bir deği­şim sürecinden geçerken EKOHABER Gazetesi, eskiden olduğu gibi bugün de ilkeli, dürüst, tarafsız habercilik anlayışıyla de­ğişmeden okurlarına ulaş­mayı sürdürüyor. Gelecek yıllarda da aynı heyecanla okuyacağım gazetenize uzun ömürler diler, objek­tif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yolunuza devam etmenizi temenni ederim.

Ahmet PARSEKER

TÜGİAD Bursa Şb. Bşk.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana ‘Bursa’nın ekonomi gazetesi’ olma unvanını başarıyla taşıyan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Özel haberleri, röpor­tajları, köşe yazıları ve ekleri ile ekonomi gündeminin nabzını tutan EKOHABER Ailesi’ne iş dünyamı­zın çalışmalarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyor, yayın hayatlarında nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Mustafa ESGİN

AK Parti Bursa Milletvekili

Bursa basınımızın köklü gazetelerinden EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 26. yılını tebrik ediyorum.

Çeyrek asrı aşan yayınıyla kentimizin ve ülkemizin ekonomik gelişimi, kalkınması ve güçlenmesinde önemli bir iletişim gücü olma misyonunu sürdürüyor.

Bu çerçevede, EKOHABER Gazetesi’nin prensiplerinden ve engin tecrübesinden aldığı güç ve ilhamla, misyonuna yaraşır bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, EKOHABER Gazetesi kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar yönetimindeki işleri ve güçlü yazar kadrosuna başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Ali İhsan YEŞİLOVA 

Yeşilova Holding YK Başkanı

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinerek Bursa’nın ve ülkenin nabzını yakından tutan basınımızın değerli kuruluşu EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, duayen gazeteci Sayın Tahsin Ardıç başta olmak üzere emeği geçen basın mensubu arkadaşlarımı tebrik ederim. Yayın hayatınızda nice başarı dolu yıllar dilerim.

Önder MATLI

Matlı Holding Gen. Md.

EKOHABER Gazetesi kurul­duğu günden bu yana üretimin, istihdamın, iş dünyasının sesi olmuştur. Eskiden olduğu gibi bu­gün de ilkeli, dürüst, tarafsız, aktif ve dinamik haberciliğin merkezi EKOHABER’in, bugünlere taşıdığı bu misyonu bundan sonra da devam ettirmesini diliyorum. 26. kuruluş yıl dönümünüzü kutluyo­rum.

Steven YOUNG- Bosch

Türkiye ve Orta Doğu Başkanı

İletişimin güçlü unsurlarından biri olarak 26 yıldır kamuoyunun sesi olan EKOHABER Gazete­si’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, tüm çalı­şanlarıyla birlikte daha nice yıllar halkın sesi ve bilgi kaynağı olmaya devam etmesini temenni ederim.

Oğuzhan ŞAHİNKAYA - Şahin­kaya Eğitim Kurumları YKÜ

Bursa’da ekonomi haber­ciliği dalında fark yaratan ve nitelikli çalışmalar üreten EKOHABER, ekonominin nabzını tutarak yıllardır kente önemli bir değer katıyor. Bu yıl 26. yaşını kutlayan EKOHABER’i ve başarısında A’dan Z’ye imzası bulunan tüm ekibi tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum.

Berat TUNAKAN-BALKANTÜRKSİAD

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı

Türkiye ekonomisinin sanayi ve üretim başkenti Bursa’nın medyadaki önemli ku­rumu olan ve objektif habercilik anlayışıyla 26 yıldır yayın hayatını sürdüren EKOHA­BER Gazetesi’ni tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Murat ORHAN

Orhan Holding YKB ve CEO

İlkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla iş dünyasının nabzını tutan, Bursa’nın saygın yayın kuruluşlarından EKOHABER’in 26. yılını kutlarız. Habercilik çizgisini koruya­rak uzun yıllar basın dünyasında başarıla­rıyla yer almaya devam etmesini dileriz.

Fahrettin GÜLENER

Ermetal Şirketler Grubu YKB

EKOHABER’in, 26. yıl dönümünde; Bu kadar uzun bir zamanın ne çabuk geçtiğine dair şaşırmamdan daha şaş­kınlık verici ne olabilir ki? Zaman su gibi akıyor, insanlar bu hızlılık içinde çok sayıdaki konularda dünya görevlerini bin gayretle yapmaya çalışıyorlar. İşte bu 26 yıllık zaman boyunca EKOHABER gurubunun neredeyse hatasızlık içinde iş hayatını sürdürmesinin takdir edilmesinin gereğini ortaya koymamızın bir borç olduğunu düşünmekteyim.

Ahmet EKER

Eker Süt Ürünleri Gen. Md.

Bursa’nın yayıncılık hayatının önemli değerlerinden biri olan EKOHABER, ekonomi gündemi­nin nabzını tutan kapsamlı haber çalışmaları, derin analizleri ve uzman yazarları ile vazgeçilmez bir başvuru kaynağı olarak sektör­lere ilham veriyor. Yenilikleri takip eden dopdolu içeriği ile Bursa’nın ekonomisine yön veren şirket­lerin adeta pusulası olan EKOHABER’in 26. yılını yürekten kutluyor, tüm ekibe başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Murat KAYA

GESİAD YK Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana ilkeli ve objektif habercilik anlayı­şıyla şehrimizin ve ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlarım.

Emre YILDIZ

ASKON Bursa Şb. Bşk.

Bursa ekonomik yönüyle Türkiye ekono­misinin gelişmesinde önemli bir gücü tem­sil etmektedir. Çalışmaları ile bu güce katkı sağlayan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılını­zın devamını diliyorum. Tüm EKOHABER Ailesi’ni gönülden tebrik ediyorum.

Füsun EKREN - Tekstil Müh. Od. Bursa Şb. Bşk.

Bursa’mızın tüm pay­daşlarını kapsayarak, ob­jektif bakışla yayın yapan EKOHABER’in 26. Yılını kutluyor, şehrimizin en büyük üretim ve istihdam sağlayan sektörlerinden olan tekstil sektörümü­zün yeni yüzlerini sizlerle tanıştırabilme fırsatı ver­mesinden dolayı da teşek­kürlerimi sunuyorum.

Sevgi SAYGIN

TOBB KGK Bursa Bşk.

Ekonomik gelişmeleri büyük bir özveriyle aktaran ve her zaman kadın girişimciliğine ışık tutan haberlerle katkılar sağlayan EKO­HABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyo­rum.

Kağan YEŞİL

AYPLASTİK AŞ YK Başkanı

Bursa’nın ilk ve tek ekonomi gazetesi EKOHABER, yayın hayatına başladığı ilk günden beri gösterdiği ilkeli habercilik anlayışı ve tarafsızlığıyla tüm kamuoyunun takdirini kazanan bir ekol oluşturdu.

Tam 26 yıldır yerel ve küresel ölçekte ekonomiye dair tüm gelişmeleri en doğru şekilde aktaran EKOHABER Gazetesi, iş dünyamız adına vazgeçilmez bir de­ğer oluşturuyor. Ekonomi gazeteciliğinin duayen ismi Tahsin Ardıç ve Genel Yayın Yönetmeni Kenan Kibar başta olmak üzere yönetimi, usta kalemleri ve nitelikli çalışanlarıyla daha nice yıllar diliyorum.

Osman AYBİL

İMOS YK Başkanı

Ekonomi gibi hassas ve önemli bir ko­nuda kurulduğu günden bu yana başarılı bir yayın politikası izleyen EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 26. yılını tebrik eder, yayın hayatlarının daha nice uzun yıllar sürmesini dilerim.

Sevgi SAYGIN

TOBB KGK Bursa Bşk.

Ekonomik gelişmeleri büyük bir özveriyle aktaran ve her zaman kadın girişimciliğine ışık tutan haberlerle katkılar sağlayan EKO­HABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyo­rum.

Gül Çiçek ZENGİN BİNTAŞ

TOSYÖV Bursa Şubesi Başkanı

Bursa’mızın ekonomi, finans ve iş dün­yası ilgili rehberi olarak sağladığınız katkı­lara ve yarattığınız değerlere müteşekkiriz. 26. kuruluş yıl dönümünüzü kutluyor, bir Bursa markası olan EKOHABER Ailesini tebrik ediyoruz.

Arif DEMİRÖREN

BARSİAD YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi’ni örnek bir kuruluş olarak bugünlere taşıyan başta gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar olmak üzere; gazetenin hazırlanmasında ve bizlere ulaştırılmasında emeği geçen tüm basın emekçilerini en içten dilek­lerimle kutluyorum.

Ersin YAZICI

GÜMTOB YK Başkanı

Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi olan EKOAHABER Gazetesi’nin 1996 yılından bugüne yayın serüveni bizleri gururlandır­maktadır. İlkeli ve tarafsız haber anlayışı ile çizgisinden ödün vermeden daha nice başarılı yıllar diler, başta Sayın Tahsin Ardıç olmak üzere gazetenin bugünlere gelmesinde tüm emeği geçenleri kutlarım.

Cüneyt ŞENER

BTSO YKB. Yrd.

İş dünyamız ve eko­nomimizdeki gelişmeleri yakından takip ederek ilkeli habercilik temellerinde hazırlayıp değerli okurla­rına sunan EKOHABER Ai­lesi’nin 26. yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Murat SARAÇOĞLU – TÜRSAB Güney Marmara BYKB

EKOHABER, özel dosya ve haberleriyle tüm sek­törlere ve turizm-seyahat sektörümüze ışık tutmakta, turizm değerlerimizi ve ekonomiye katkılarını en güzel şekilde ifade etmek­tedir. Bursa’nın en çok okunan ekonomi gazetesi EKOHABER’i 26.yılında tebrik ediyor, nice başarılı seneler diliyorum.

Ülfet ÖZTÜRK

BUMKAD Kurucu Başkanı

Ekonominin üreten kesiminin sesi olan EKOHABER Gazetesi, kurulduğu günden bu yana izlediği objektif, sağduyu­lu ve etkin yayın politikası ile şehrimizin ekonomisine yön vermekte ve saygınlığını her geçen yıl daha da arttırmaktadır. EKOHABER, şehrimizin ekonomi gazeteciliğine ayrı bir soluk getirmiş ve şirketlere, STK’lara, kurumlara kendini anlatma fırsatı sunan bir mecra yaratmıştır. Bursa’mız özelinde bu ka­dar zengin bir yerel basına sahip olduğumuz için şahsım adına çok teşekkür ederim. Gazetemizin Kurucusu değerli Tahsin Ardıç Bey ve Genel Yönetmenimiz değerli Kenan Kibar basta olmak üzere EKOHABER Gazetesi Ailesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Emin DİREKÇİ

KalDer Bursa Şb. YKB

Her sene kendini geliştiren, okur kitle­sini büyüten, yanı sıra görsel bir kitleye de hitap etmeye başlayan, gündemi takip edip ötesini sorgulayan, kentimizin gururu, 26’lık delikanlı EKOHABER Gazetesi’ni ve tüm emek verenleri kutlar nice yıllar dileriz.

Erdem KAYA

Uluslararası Patent Birliği YKB

Yayın hayatına başladığı 1996 yılından bugüne sorumlu ve ilkeli habercilik anla­yışıyla aynı çizgide ve kararlılıkla ilerleyen EKOHABER Gazetesi ailesinin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının de­vamını diliyorum. Bu vesile ile tüm gazete çalışanlarını ve gazeteye emek sarf etmiş herkesi de ayrıca yürekten kutluyorum.

Ömer KOCAKUŞAK

BTSO Tasarım Konseyi Bşk.

Bursa’da faaliyet gösteren ancak; Türkiye genelinde ulaştığı kitle ve yayın politikası sebebiyle en iyi ekonomi gazetesi olarak değerlendirdiğim EKOHABER Gazete­si’nin 26. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Başta Tahsin Ardıç olmak üzere tüm ekibe nice güzel yıllar diliyorum.

Mustafa Kemal ŞERBETÇİOĞLU

TÜMSİAD Bursa Şb. YK Başkanı

Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla ekonomi ve iş dünyasının güçlü sesi EKO­HABER’in 26. yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ahmet ER

BATISİAD YK Başkanı

EKOHABER Gazete­si’nin 26. yılını kutluyor, kurucusundan yazı işleri­ne, grafikerinden dağıtıcı­sına kadar tüm arkadaş­ları tebrik ediyorum.

Başar BULUT

HKMO Bursa Şube YK Başkanı

Bursa’mızın ve ülkemizin sıcak gün­demini yakından takip edip okurlarına dürüst ve tarafsız habercilik ilkelerine göre aktaran ve yönlendiren EKOHABER Ga­zetesi’nin 26. yılını kutlar, daha nice yıllar boyu var olmasını dilerim.

Barış GÜL

PERYÖN Güney Marmara YKB

26 yılın birikimi, tecrübesi, doğru, öngörülü ve etkileyici haber anlayışı ile bölgemiz medyasının açık ara en iyi haber grubu. Sayın Tahsin Ardıç önderliğinde yaptığı dijital dönüşüm yatırımları ile ge­leceği de yakalamak adına önemli adımlar atıldı. Nice 26 yıllara, nice başarılı yaşlara EKOHABER.

Gürsel DURMUŞ

ARSİYAD YK Başkanı

Bursa’da örnek habercilik anlayışlıyla ekonominin iş dünyasının nabzını tutan EKOHABER Ailesi’nin 26. yıl dönümü­nü kutluyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Alp KAYA

Şehir Plancıları Od. Bursa Şb. Bşk.

Bursa’da ekonomi haberlerinin merkezi konumda olan Ekoha­ber, kesintisiz 26 yıldır haberin kaynağı. Ekohaber Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Dr. Aytuğ ONUR

BEV YK Başkanı

Şehrimizin ve ülkemizin ekonomi gün­demini tarafsız bir bakış açısıyla kamuo­yuna aktarma sorumluluğunu kurulduğu günden bu yana sürdüren EKOHABER Gazetesi’nin, kurucusu Tahsin Ardıç ağabeyimiz başta olmak üzere bu güzel eseri ortaya çıkarmak için emek sarf eden tüm EKOHABER Ailesi’nin 26. yaşını kutluyor, başarılar diliyorum.

Mehmet ALBAYRAK

İMO Bursa Şb. YK Başkanı

Kurulduğu günden bu yana Bursa ekonomisinin nabzını tutan, tarafsız, güvenilir ve ilkeli yayın politikasını başarıyla sürdüren Ekohaber Gazetesi’nin kuruluşunun 26. yıl dönümünü kutluyor, akademik odaların ve inşaat sektörünün sesini duyurmasına her zaman destek olan Ekohaber Gazetesi ailesine teşekkür ediyoruz. Tarih ve turizmini, tarımı ve sanayi­sini doğru şekilde entegre edebilmiş, ulaşılabilir, planlı kentsel dönüşüm ile çarpık kentleşmeden kurtulmuş, güvenli yapılara sahip bir Bursa hayalini gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için yola devam edeceği nice yıllar diliyoruz.

Ertan Yıldız

SOCAR Türkiye Paydaş İlişkileri Direktörü

Bursa’nın en köklü yayın­larından biri olarak 26 yıldır ilkeli, tarafsız ve etkin yayın­cılığınızı sürdürme başarınızı, Bursagaz ve SOCAR Türkiye adına gönülden kutluyorum. Bursa’nın ülke ekonomisine katma değer ürettiği ve yeni ivmeler kazandırdığı daha nice yıllara birlikte tanıklık etmeyi diliyorum.

Ahmet ÖZKAYAN - Ermaksan YK Başkan Vekili ve Genel Müdürü

26 yıllık geçmişiyle EKOHABER Ga­zetesi, Bursa’da ekonominin değişmeyen takip adreslerinden biri olarak, şehrimize önemli bir değer katıyor. Farklı sektörler­den iş dünyasının sesini en iyi şekilde oku­yucusuna aktaran EKOHABER Gazetesi’ni, her zaman büyük bir keyifle okuyor, ilgiyle takip ediyorum.İlk günden beri sürdürdüğünüz ilkeli ve tarafsız yayın anlayışını­zın aynı şekilde devam edeceği inancıyla, gazetenin bugünlere ulaşmasında emeği geçen; kıymetli büyüğüm, usta gazeteci Sn. Tahsin Ardıç başta olmak üzere tüm gazete çalışanlarını yürek­ten kutluyorum. Nice başarılı yıllara ulaşmanız dileğiyle…

Nuri KÖRÜSTAN

Nuri Körüstan Metal YKB

26 yıldır yayın hayatına devam eden Bursa’nın en çok okunan ekonomi gazetesi EKOHABER’in okuyucularına ulaş­masında emeği geçen herkesi içtenlikte kutluyorum. Başarılarınızın katlanarak devam etmesini temenni eder, 26. kuruluş yıl dönümünüzü tebrik ederim.

Mehmet Latif DENİZ

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü

Kurulduğu günden bugüne ilgi ve gurur­la takip ettiğim, sanayi, ekonomi, politika ve kültürel kimliği ile her geçen gün daha da gelişen, büyüyen Bursa’nın gerçek değerini bulması yolunda yerel medyanın lokomotif gücü olarak üstlendiği misyonu başarı ile sürdüren EKOHABER Gazetesi Ailesi’ni, sahibi ve emekçilerini tüm kalbimle kutluyorum. Geçen 25 yılda toprağa dikilmiş bir fidan gibi büyüyen EKOHABER Gazetesi, Kenan Kibar’a ait BPR İletişim-Yayıncılık ile gerçekleştirdiği güç birliği ile daha da güç­lenmiş ve olgunlaşmıştır. EKOHABER Gazetesi’nin yarınlarda ulu bir çınara dönüşmesini temenni ediyorum. Tüm EKOHA­BER Ailesi’ni bir kez daha tebrik ediyorum. Ve EKOHABER’in artık ulusal medyada yerini alma zamanı geldiğine inanıyorum.

Uzm. Dr. Ahmet ÖZKUL

Özel Hayat Hastanesi YKB

Ekonomi alanında Bur­sa’nın nabzını tutan, pek çok farklı sektörün sesi olan ve yayıncı sorumlu­luğunu 26 yıldır başarıyla sürdüren EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yı­lını kutlar, nice başarılar dileriz. Saygılarımızla

Ayhan KORGAVUŞ

ÜNVER Group YKB

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda ken­dine yer edinen; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla üstün katkılar sağla­yan, şehrimizin güzide basın kuruluşların­dan olan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Levent AKYAPAK

Akyapak Makina YK Başkanı

Üretim ve ihracatta özel bir konuma sa­hip şehrimizin; ekonomi ve iş gündemine yönelik yayımı EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.

Objektifliğini muhafaza eden, Bursa iş dünyasının ilgi ile takip ettiği EKOHA­BER Gazetesi’nin reel ekonomiye öncelik veren yayımcılığı ile şehrimizin nabzını tutmaya ve ekonominin sesi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Kamuoyunda saygın bir konuma gelmiş EKOHABER Gazetesi’nde emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, nice başarılı yıllara erişmelerini temenni ediyorum.

İlker Oral

Sinta YKB Vekili

Her Salı ofisimize giren ve sabırsızlıkla okumayı beklediğimiz; ekonomiden ve Bursa iş dünyasından verdiği çarpıcı bilgi­lerle yayımcılık hayatının 26.yılını kutlayan EKOHABER’in bizlere güncel, doğru ve ilkeli haber servisi yapan tüm ekibini can’ı gönülden tebrik ediyor, uzun solukta başarı ve bol tirajlı yıllar temmenni ediyorum.

Sertaç KARAALP

Alpiş Holding YK Başkanı

Okuyucusuyla buluştuğu günden itiba­ren Bursa ve ülke gündemindeki ekonomik gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı kendi­sine ilke edinen EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılı bir yayın hayatı dilerim.

Alper KÖRÜSTAN

Nukon Lazer YKB Vekili

Her hafta hem ekonomik gelişmeleri hem de iş dünyası ile ilgili gelişmele­ri yakından takip etmemizi sağlayan EKOHABER’in 26. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlarım. Geçmişte de olduğu gibi, kaliteli yayın çizgisini sürdürerek çalışma masalarımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edeceğinden hiç süphemiz yok. Bütün EKOHABER çalışanla­rını kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

İlhan PARSEKER

Bursa Temiz Enerji YK Başkanı

26 yıldır Bursa’da EKOHABER Gazete­si’ni okumak ayrıcalık haline geldi. Doğru, güvenilir haberi almak EKOHABER ile özdeşleşti. EKOHABER Gazetesi’nin ku­rucularını ve tüm çalışanlarını tebrik eder, 26. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.

Gökçin ARAS

ÜÇGE YKB

Yayın hayatına başla­dığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen ve ekonominin nabzını tutan EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü tebrik ederim. İlkeli, ka­liteli ve tarafsız habercilik anlayışınızla sürdürdü­ğünüz yayın hayatınızda emek veren tüm çalışan­larınızla beraber başarı dolu nice yıllar dilerim. Saygılarımla…

Remzi Topuk

Tokgözler YK Başkanı

Çeyrek asrı geçen bir başarı hikayesine hep birlikte tanıklık ediyoruz. İş dünya­sının sesi, yüzü halini almış ve “bizden” olmuş bir ekonomi gazetesi olarak süreçte severek takip ettiğimiz EKOHABER’in 26. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Yeni Dünyanın yeni iletişim modeli ile de kentimize ve iş haya­tımıza katkı sağlamaya devam edeceği inancını taşıyor tüm EKOHABER ailesine başarılar diliyorum.

Mustafa BOZBEY

NİLÜFER eski Belediye Başkanı

Bursa basını ve iş dünyasının önemli değerlerinden EKOHABER’in kuruluşu­nun 26’inci yılını kutlarım. Yayıncılığa ilk adım attığı günden bu yana istikrarlı yayın politikası ile sürekliliğini koruyabilme başarısını gösteren EKOHABER Gazete­si’nin, çeyrek asra sığdırdığı, ilkeli, tarafsız ve sanayi dünyasına ışık tutacak yayın politikasında emeği geçen yönetici, yazar ve çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletirim.

Barış MERT

Korteks Genel Müdürü

Çeyrek asırdır yaptığı haberlerle Türkiye ekonomisine yön veren ve katkı sunan EKOHABER’i sektör ve ülkemiz için ya­rattığı değer paha biçilemez. Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi olma özelliğini yıllardır objektif yayın politikasıyla harmanlayan ve bölgeye, özel sektöre, ekonomi haberciliğine sayısız katkı sunan EKOHABER’i yeni yaşını en içten dileklerimle kutlu­yorum. Doğru ve tarafsız habercilikle 25 yılı geride bırakarak, 26. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan EKOHABER’i bu duygu ve düşüncelerle tekrar tebrik ediyor, daha nice başarılı yıllar diliyorum.

İbrahim GÜLMEZ

Haksan Otomotiv YK Başkanı

26 yıldır kaliteli, ilkeli ve tarafsız yayıncı­lık anlayışından ödün vermeyen EKO­HABER Gazetesi, iş dünyasının nabzını tutarak büyümeye devam etmektedir. 26. kuruluş yıl dönümünü kutlayan EKOHA­BER’in tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.

Ömer KUMOVA

Ömer Kumova İnşaat YK Başkanı

Çoğu zaman yerel basının öneminin ulusal basının önüne geçtiği bir kenttir Bursa’mız. İletişimin ve toplum ilişkilerinin çok önemsendiği bir dönemde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmek­tedir. EKOHABER Gazetemiz’de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına geçmişten bu­güne Bursa’mız adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu vesileyle EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, tüm EKOHABER kurucularına ve çalışanlarına saygı ve selamlarımı sunarım.

Ali TUĞCU

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı

Bursa’da ve ülkemizde yaşanan ekonomi alanındaki gelişmeleri okuyucularına aktaran EKOHABER Gazetesi, kentimizin örnek kurumlarından biri haline gelmiştir. Bu vesileyle EKOHABER Gazetesi’nin başarılı çalışmaların devamını diler, gazetenin oluşturulmasında emeği geçen tüm çalışanlarını kutluyoruz.

Vehbi VARLIK

İnoksan YK Başkanı

Bursa ve bölgelerinde iş dünyasının ekonomi gazetesi olan EKOHABER’i uzun yıllardır ilgi ve keyifle takip etmekte­yim. Gündemi yakalayan ve özel haber çalışmaları ile çok faydalı bir mecra olan EKOHABER, iş hayatımızda her hafta salı günleri bizde alışkanlık haline geldi. EKOHABER ailesinin 26. gurur yılını İnoksan adına en içten dileklerimle kutlar; yayın hayatında başarılarının devamını dilerim.

Ahmet ATIŞ

Atış Yapı YK Üyesi

Ekonominin yanında ülkenin sosyal ve kültürel tüm alanlarda gelişmesidir kalkın­ma. Ancak ekonomi tüm bunları etkileyen ve biçimlendiren bir kavramdır. EKOHA­BER Gazetesi 26 yıldır, gelişmenin yönünü belirleyen ekonomiyi yerelden küresele uzanan bir perspektif ile okuyucularına sunmakla kalmamış, ilimizde ve bölgemizde ekonomi okuryazarlığı kültürünü de oluşturmuştur. 26 yıldır doğru, tarafsız, güvenilir habercilik anlayışıyla yol alan ilimizin tek ekonomi gazetesi EKOHA­BER’e nice başarılı 26 yıllar diliyorum.

Barbaros ONULAY

Bursa Beton Genel Müdürü

Kuruluşundan bugüne iş dünyası ve okuyucuya ek değer yaratma çabaları ile evrensel bir yayın çizgisiyle devam eden EKOHABER ailesinin 26. yayın yıldönü­münü kutlar, ilimizin ve bölgemizin sesini kamuoyuna duyuran ilkeli, tutarlı ve objek­tif yayın anlayışınızın devamını dilerim.

Erol DAĞLIOĞLU

Dağlıoğlu Group YK Başkanı

EKOHABER Gazetesinin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. EKOHABER Gazetesi her zaman sanayi ve ticaretin ya­nında olmuş, eleştiriden ziyade başarıların ödüllendirilmesi yönünde tavır almıştır. Bu da iş insanlarını cesaretlendiren bir davranıştır. Ayrıca iş insanlarının sosyal yönlerini de ortaya ko­yan gazetenizin yapmış olduğu çalışmaları takdir ile izlemeye devam etmekteyiz. Gelecekte de sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasını yanında nice başarılı yıllar dilerim.

Özkan AYDEMİR

Elfi Gayrimenkul YK Başkanı

2 Nisan 1996 tarihinde yayın hayatına başladığı günden bu yana çizgisini hiç bozmadan sürdüren Ekohaber Gazetesi’nin kuruluşunun 26. yılını tebrik eder, başarı­larının devamını dilerim.

Coşkunöz Holding Ceo’su

Değerli Ekohaber Çalışanları ve Yöneti­cileri, Tarafsız ve objektif yayıncılığını her zaman takdir ettiğim, yerinde analiz ve öngörüleriyle iş dünyası ve ekonominin nab­zını tutmada bizler için önemli ve güvenilir bir kaynak haline gelmiş olan Ekohaber’in 26’ıncı yaşını kutlarım. Bursa yerel basınının güçlü ve örnek tem­silcilerinden olan Ekohaber’in, yayınlarıyla Bursa’nın sanayi ve iş dünyasına yaptığı katkılar için de sizlere ayrıca teşekkür ederim.

İskender ULUSAY

Aktaş Holding İcra Kurulu Bşk.

26 yıl önce yayın hayatına başladığı günden bu yana, Bursa’daki ekonomi gazeteciliğine önemli bir katkı sağlayan EKOHABER Gazetesi’nin yeni yayın yılını gönülden kutluyorum. EKOHABER Gazetesi, iş dünyasındaki gelişmelerin tüm gerçekliğiyle ve tarafsızlığıyla okuyuculara aktarılması nokta­sında önemli bir köprü vazifesi görmektedir. EKOHABER’in bugünlere ulaşmasını sağlayan başta Sn. Tahsin Ardıç olmak üzere; işin mutfağında olan tüm basın emekçilerini kutluyor, nice başarılı yıllara ulaşmanızı diliyorum.

İbrahim ÖZHAN

Özhan Market Gen. Md. Ve BTB YKB Yrd.

Bursa iş dünyası ve ekonomisi için her zaman önemli bir yere sahip olan EKO­HABER Gazetesi’nin 26. yılını kutlarım. Dürüst, tarafsız ve global vizyondaki ya­yıncılık anlayışıyla Bursa’mıza kattığı değer için teşekkür ederim.

Osman GÜLER

ELEKTROTEKS YK Başkanı

Dünya, Ülkemiz ve Bursa gündeminde geli­şen ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek tarafsızlık ilkesiyle bizler­le paylaşan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşu­nun 26’cı yılını tebrik edere çeyrek asırı geride bırakan başarılı yayın­cılık hayatının devamını dilerim.

Uzm. Dr. Erol KILIÇ

BURTOM Sağlık Grubu YKB

Kuruluşundan bu yana seviyeli yayıncı­lığından taviz vermeyen, nitelikli, objektif ilkelerle ekonomi dünyasına ışık tutan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile ilk günden bugüne kadar emeği geçen tüm EKOHABER çalışanlarını tebrik ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Şenol ŞANKAYA

Yeşim Grup CEO’su

Bursa’da ekonomi yayıncılığının öncü markası EKOHABER Gazetesi’nin 26. ku­ruluş yıldönümünü kutlar, daha nice yıllar kent ve ülke ekonomisinin nabzını tutan başarılı çalışmalara imza atmasını dilerim.

Şakir ÖZEN

Örnek Yemek Sanayi YKB

Bursa’mızın klasiği haline gelen EKO­HABER Gazetesinin 26.yılı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmak dileğiyle başarılarını­zın devamını diliyorum.

Merve ÖNSEVER ÇAĞLAYAN

PMS Alüminyum YKÜ

Özgün ve objektif gazetecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden EKOHABER Gazetesi, Bursa ve Türkiye iş dünyasının nabzını tutarak büyümeye devam ediyor.

Bu yıl 26. kuruluş yıl dönümünü kutla­yan EKOHABER Gazetesi’nin, bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarını yürekten kutluyor; bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum. Nice başarılı yıllara ulaşmanızı temenni ediyorum.

Sezai SEZER

Profil Group YK Başkanı

Ekonomi ve politikayı birleştiren viz­yonu ile hayatımıza yeni bir pencere açan EKOHABER, tarafsız yayıncılık anlayışını sayfalarına yansıtarak iş dünyasının güçlü bir sesi olmuş, olmaya da devam etmek­tedir. Biz sanayicilerin sesi ve kulağı olan EKOHABER’in, 26. Yıl heyecanına ortak oluyor, yıldönümleri­ni Profil Group olarak kutluyoruz. Birlikte daha güzel yarınlara diyerek Nice 26 Yıllara!

Yusuf YARAR

Referans Grup YK Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana çizgisini hiç bozmayan, ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla fark ya­ratan Bursa’mızın güzide kuruluşlarından EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Dr. Ömer Yavuz NAMLI

Doruk Sağlık Grubu YKB

Ekonomi alanındaki gelişmeleri, tarafsızlık anlayışıyla kamuoyuna aktarmaya çalışan EKO­HABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yılını kutlu­yor, tüm çalışanlarına başarılarının devamını diliyorum.

Şinası GÜNEŞ

Bemis Elektrik YK Başkanı

Kaliteli ve istikrarlı olmasının yanı sıra doğru, anlaşılabilir haberleriyle yerelde tatmin edici bir kaynak, yazarlarının kalitesi bağımlılık yapıyor, reklamların geri dönüşünü sağlayan tek gazete bence. Çalışanlarını da çok tebrik ediyorum. Nice yıllara EKOHABER.

Hidamet ASA

MARMARABİRLİK YK Başkanı

Bilginin en kıymetli olduğu günümüzde, iş dünyasında yaşanan gelişmeleri objektif ve tarafsız haber anlayışı ile değerlendiren ve kamuoyuna aktaran, ekonomi haberci­liğinin Bursa’da önde gelen basın kuruluş­larından EKOHABER’in 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılar dilerim.

Ali Hakan SÜALP

İnsu Teknik YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliği alanında başarılı çalışmalara imza atan ve bundan tam 26 yıl önce yola çıkan EKOHABER Gazetesi, kentimizin güzide markalarından biri hali­ne gelmiştir. EKOHABER Gazetesi’nin her bir satırına, her bir karesine emek veren tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, kuruluş yılınızı gönülden kutluyorum. Daha nice başarılı yayınlara ulaşmanız dileğiyle.

Hasan EKER

Burkon Turizm & Kongre Genel Müdürü

Yayın hayatına başladığından bu yana ilkeli, kaliteli ve tarafsız yayıncılığı ile bası­nımızın önemli kuruluşlarından EkoHaber Gazetesi’nin 26. yılını kutlar, yönetim ve tüm çalışanlarına nice başarı dolu yıllar dilerim. Bursa ve ülke ekonomisine yaptı­ğınız katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Serdar SAĞLAM

Yavuzlar Dişli YKB Yrd.

Kuruluşundan bu zamana kadar sanayi­mizi ve şehrimizi ilgilendiren tüm konuları tarafsız ve en şeffaf haliyle gazetelerinde yansıtan; Başta EKOHABER kurucusu Tahsin Ardıç’a Bursa’mıza böylesine değerli bir gazeteyi kazandırdıkları için, gazetede çalışan tüm çalışan emektarlara teşekkürlerimi sunarım. Gaze­temizin kabuğunu kırdığını ve bölgesel yayından ziyade ulusal bir basın-yayın kuruluşu olacak kadar alt yapısının sağlam olduğunu görüyorum. EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice uzun yıllar daha başarılarınızın devamını dilerim.

Mustafa EKİNCİ

Doğu Pres YK Başkanı

26 yıldır sanayinin kalbi Bursa’da ekonominin nabzını tutan EKOHABER bağımsızlık, tarafsızlık ilkelerinin yanı sıra farklı bakış açısı ve güven veren duruşu ile gelecekte de büyüyerek var olmaya devam edecektir. Bugüne kadar ki istikrarlı duru­şu ile gelecekte de büyük başarılara imza atmasını dileyerek 26. yılınızı kutluyoruz.

Elif ÖZHAN – KEP YKB ve Özhan Market YKÜ

Ülkemizdeki ve dünyadaki gündemi kaliteli habercilik bakış açısıyla bizlere taşıyan ve Bursa ekonomi dünyası­nın sesi olan EKOHABER Ailesi’nin 26 yaşını kutlar, yayın hayatındaki başarıları­nın devamını dilerim.

Muhsin KOÇASLAN

Koçaslanlar Holding YKÜ

Yayın hayatınızdaki 26.yılınızı kutluyor; Türkiye ekonomisinin lokomotif kenti Bursa’mızın ve iş dünyamızın nabzını ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla tuttuğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Selçuk ÇELİK

Meklas Genel Müdürü

EKOHABER 26 yıldır objektif şekilde Bursa’nın ekonomik olarak nabzını tutan, gündemini takip eden hatta gündem belir­leyen, tarafsız ve tecrübeli yazarları ile ken­tin sorunlarını yansıtan önemli değerlerin­den biri olmuştur. Değişen medya sektörü ve hızlı haber içerikleri ile dijital ve sosyal medya dönüşümü ile yıllarca yayın ilkelerinden ödün vermeden devam edeceğine inancımız tamdır.

Serkan KÖRÜSTAN

Gera Makina YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tutan yerel ve ulusal ekonomi gündemini yazılı ve görsel medyada yakından takip etmemize sağlayan EKOHABER Gazetesi’nin 26. Kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Tarafsız ve ilkeli yayıncılıkta 26 yıldır aynı çizgide kalmasını sağlayan gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılı yıllar dilerim.

Tülay HACIOĞLU ŞENGÜL

Maysan Mando Gen. Md.

Bursa ekonomi gazeteciliğinin en önem­li temsilcilerinden EKOHABER Gazete­si’nin yayın hayatındaki 26. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Her zaman ilgiyle takip ettiğim EKOHABER Gazetesi, 26 yıldır Bursa’da ekonomi ve iş dünyasının güçlü bir sesi oldu. Tüm sektörlerde yaşanan gelişmelerin objektif bir şekilde bizlere ulaştırılmasında emeği geçen tüm gazete çalışanlarına teşekkür ediyorum. İlkeli, dürüst, tarafsız habercilik anlayışıyla Bursa’da adeta bir gelenek haline gelen EKOHABER Gazetesi’ne, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Ali Erman AYTAC - Limak Enerji Uludağ Elektrik Gen. Md.

Şehrimizin değer üreten şirketlerinin ça­lışmalarını sayfalarına taşıyarak, okurlarla buluşturan EKOHABER’in çeyrek asrı aşan yayın hayatını kutluyorum. EKOHABER Ailesi’nin başarılı çalışmalarının nice sene­ler devam etmesini temenni ediyorum.

Tayfun KURDAL

Kayra Yemek YK Başkanı

Kurulduğu günden bu yana ilkeli yayıncılığın­dan taviz vermeden ülke ve kent ekonomisinin nabzını tutan EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Nitelikli ve objektif bir bakış açısıyla faaliyetlerini sürdüren gazetenizin başarılı yayın hayatının uzun yıllar devam etmesini diliyor, ilk günden bugüne emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik ediyorum.

Nurettin GÖLER

Göler Holding YK Başkanı

Bursa ekonomi basınının öncü yayın kuruluşlarından EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 26.’cı yılını kutluyorum. Tarafsız ve ilkeli yayıncılığı ile Bursa iş dünyasının sözcüsü durumunda olan EKOHABER Gazetesi’ne bundan sonraki yayın hayatında da başarılarının devamını diliyorum.

Şükrü ÖZKILIÇ

PILOTCAR Genel Md.

26 yıldır tarafsız bir şekilde iş dünyasının sözcüsü olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlarım. Bursa iş hayatına yön veren EKOHABER Gazete­si’nin başarılarının devamı temennisiyle daha nice yıllar yayın hayatına devamını dilerim.

Osman KÖRÜSTAN

Ales Pres YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliğinde yarım asrı aşan yayıncılığı ile Bursa iş dünyasının 26 yıldır güçlü sesi olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, gazetenin emektar çalışanlarına nice başarılı yıllar dilerim.

Levent BİLEK

Bilekler Group YK Başkanı

Bursa’nın 26 yıldır dünya ile ekonomi köprüsü olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünde, hayatının büyük bölümünü gazetesine adayan Tahsin Ardıç ile Kenan Kibar ve birlikte görev alan tüm ekibi kutlar, çok uzun yıllar emeklerinizin devamlılığını dilerim.

Hüseyin Ergün KIRATLI

Kıratlı İnşaat YK Başkanı

26. kuruluş yılını kutlayan EKOHABER Gazetesi’ne nice başarılı yıllar dilerim. Ekonomi gazetesi olarak çok başarılı bir yayın yaptığına inandığım EKOHABER’i başta Tahsin Ardıç ağabey olmak üzere tüm emek verenleri tebrik ediyorum.

Osman NEMLİ

Bursa Çimento Genel Müdürü

EKOHABER, Bursa iş dünyasının her zaman yanında yer almıştır ve ekonomi gazeteciliğinde çizgisiyle örnek olmuştur. Başta Tahsin Ardıç olmak üzere tüm ekibe başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Özgür ŞAHİN

Şahince Otomotiv Gen. Md.

26 yıl önce kurulan EKOHABER Gaze­tesi, ekonomi gazeteciliğine ayrı bir soluk getirmiş ve şirketlere kendini anlatma fırsatı sunan bir mecra yaratmıştır. Medya dünyası içinde farklılığı ve zenginliği ile önemli bir yeri olan EKOHABER Gaze­tesi’ne ‘daha nice yıllara’ diyor, kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

Fatih Can BOZKURT

FCB INTERIORS YKB

Bursa sanayicilerinin 26 yıldır masasında olan EKOHABER Gazete­si’nin yeni yaşını kutlu­yor, nice güzel başarılı yıllar diliyorum.

Ali GÜZELDAĞ

AG Mensucat YK Başkanı

EKOHABER’in Bursa sanayisinin nab­zını tutmasını ve ticari gelişmeleri doğru kişilerden yorumlatmasını beğenerek takip ediyorum. Şahsen EKOHABER okuma­dığım hafta Sanayiden habersiz kaldığımı hissediyorum. Nice 26 yıllara…

Nuri KOLAYLI - BGC Başkanı

TGK Genel Başkanı

Kurulduğu günden bu yana haberci­liğin gereği olan doğruluk, objektiflik ve tarafsızlık ilkelerinden ödün vermeden ekonomi haberciliği alanında yayınlarını sürdüren EKOHABER Gazetesi’nin 26. Kuruluş yıldönümüne ulaşması, sektörü­müz adına övünç kaynağıdır. Yazılı basının en zor koşullarında bile yıllardır meslek ilkelerinden ödün vermeden başarıyla yayınlarını sürdüren EKOHABER Gazetesi, her hafta salı günü, başta sanayi ve iş çevreleri olmak üzere büyük bir kesimin beğenisini kazandı. Ardından daha da gelişerek, günümüzde tutkuyla okunan bir yayın haline geldi.

Emel ÖZKAN TAŞYAKAN

Destek Otomotiv YKÜ

EKOHABER Gazetesi, otomotivden inşaata Bursa’daki çeşitli sektörlere ilişkin güncel gelişmeleri, basın meslek ilkeleri doğrultusunda gündeme getirerek, uzun yıllardır biz sanayicileri bilgilendirmede önemli bir rol oynamaktadır. Bursa sana­yisinin ülke ekonomisine yansımasını en doğru şekilde takip eden EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, Kurucu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar ile tüm çalışma arkadaşlarına başarı dolu nice yıllar dilerim.

Olgun Şafak Karabiber

Limadem YK Başkanı

Tarafsız, özgür ve basın etik kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmede önemli bir rolü vardır. Bu vesileyle önemli görevi üstlenen EKOHABER’in, 26. kuru­luş yıldönümünü kutlar, emeği geçen tüm çalışan­larınızı tebrik ederim.

Veda Girgin EROĞLU

VGE Tekstil Kurucusu

Çeyrek yüzyılı aşkın süredir Bursa eko­nomisine yön veren ve sektörün öncüsü olmaya her zaman devam eden EKOHA­BER Gazetesi’nin 21.yılını kutluyorum. Sürdürülebilir bir başarı örneği olduğu için, her zaman haber destekleri ile kamuo­yuna firmalarımızın sesini duyurabildiği için, Bursa ekonomi­sini doğru analiz ederek bizleri sektörel bilgilerle buluşturduğu için başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm EKOHABER ailesine teşekkür ediyor ve doğum günlerini kutluyorum. EKOHABER Gazetesi’nin; Bursa’da ekonominin sesi olmaya devam ederek, asırlık bir gazete olmasını canı gönülden diliyorum.

Kerim DEMİRAL

Korusu Gen. Md.

EKOHABER, 26 yıllık yayım hayatı bo­yunca hem ülkemizde hem de Bursa’mızda yaşanan ekonomik gelişmelerin en yakın şahidi olmuş, iş dünyasında yaşananları güncel ve tarafsız şekilde bizlere aktarmış­tır. Bu anlamda Bursa iş dünyasının gazete­si olma misyonunu başarıyla yerine getiren, Bursa ekonomi gazeteciliğinin amiral gemisi EKOHABER’e başarılı ve uzun yayım hayatı dilerim.

Volkan TEZELLİ

İNTERSAM Firma Ortağı

EKOHABER, 26 yıldır Bursa iş dünyası­nın sözcüsü olmaya devam ediyor. Sektör ve temsilcilerinin sorunlarını, başarılarını ve taleplerini birinci ağızdan aktararak gündem yaratıyor. Bu anlamda Bursa iş dünyasının ve Bursa’nın ekonomi gazetesi olma özelliğini kimseye kaptırmayan EKOHABER’e uzun ve başarılarla dolu yayım hayatı diliyorum.

İdris DOĞRUL

Procolor YK Başkanı

Bursa’mızda ekonomi gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıy­la temsil eden EKOHABER Gazetesi’nin 26 yıllık yayın serüveni bizleri gururlan­dırmaktadır. EKOHABER’in 26. Kuruluş yıldönümünü kutlar; Bursa’mızın duygula­rına tercüman olan kuruluş yıldönümü kutluyorum.

Melih İYİGÜLLÜ – İyigüllü Şirketler

Grubu İş Geliştirme Md.

Gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği hiç duraksamadan yürüten haberiyle iş insanlarına doğrudan bilgilendiren yayın politikasından hiç ödün vermeden, 26 yıl ayakta kalmak kolay değildir. Bu bir başarı öyküsüdür. Ekonominin köklü ve güven duyulan bir basın kuruluşu olarak halkı aydınlatma aynı zamanda doğru haber iletme duyarlılığıyla yayın hayatında 25 yılını doldurarak 26. yılına girmesi nedeniyle çalışanlar başta olmak üzere tüm gazetede emeği geçen herkesin başarıların devamını dileriz.

Semra BAYKAN

Hedef Patent Gen. Md.

Kurulduğu günden bu yana kendini sürekli yenileyerek geliştiren, Türkiye’nin ekonomi sesini tüm Bursa’ya her açısıyla duyuran EKOHABER, güvenilir habercilik anlayışını başarıyla temsil etmekte, kamu­oyunu en iyi şekilde aydınlatmaktadır. Bu önemli görevi, bundan sonra da en iyi şekilde yerine getirece­ğine olan inancımla kuruluş yıl dönümünü kutlar, yöneticileri­ni ve çalışanlarını bu önemli gün dolayısıyla etkin ve güvenilir haber paylaşımları dolayısıyla tebrik ederim.

Arzu IŞIK

Işıksoy Tekstil YKÜ

Sanayi kenti Bursa ile özdeşleşmiş ilkeli, seviyeli ve tarafsız habercilik anlayışı ile ekonomi gündeminin nabzını tutan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Erol BODUR

NİLTUR YK Başkanı

EKOHABER’i her salı merakla bekli­yoruz. Ekonomimize, şehrimize önemli değerler katıyor. Objektif yayın politikası ve haberciliği, güncel konuları gündeme getirmesiyle EKOHABER, Bursa’nın ekonomi gazetesi. 26. yılınızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Şeref DEMİR

Akyükselen İnşaat YKB Yrd.

Bursa iş dünyasının sesi olan, öngörüleri ve uzmanlarının analizleri ile ekonominin nabzını tutan, yerel basınımızın güçlü ismi EKOHABER Gazetesi’nin 26. yılını kutluyorum. Göstermiş oldukları başarının devamını diliyorum.

İrfan İŞMAK

ELS Lift Satış Paz. Dir.

Tarafsız ve ilkeli şekilde yayın hayatı­na devam eden EKOHABER Gazetesi, kuruluşunun 26’ncı yıl dönümünde de ilk günkü gibi Bursa ve Türkiye ekonomisine ışık tutmaya devam ediyor. Bu başarı­nın altında imzası olan başta Gazete’nin kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarını gönülden kutluyorum.

Nurcan ÖZDEMİR

Epsa Yalıtım YK Başkanı

Ekonomi alanında Bursa’nın ilk gazetesi olma özelliğini taşıyan, kentin iş dünya­sında haber anlamında önemli bir ihtiyacı karşılayan ve 26 yıldır kesintisiz yayın ha­yatında kalarak çeyrek asrı başarıyla geride bırakan EKOHABER ailesine, her zaman olduğu gibi başarılar ile dolu nice yıllar diliyorum.

Türkay EYRİCE

Eyrice Dental YK Başkanı

Ekonomi haberciliği gibi çok önemli bir alanda Bursa’nın öncüsü olan EKOHA­BER Gazetesi’nin kuruluşunun 26.’cı yılını kutlarım. Ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek tarafsızlık ilkesiyle okuyucu­larıyla paylaşan ve iş dünyasının sözcüsü olan EKOHABER Gazetesi’nin tüm çalışanlarını kutlar, yayın hayatındaki başarılarının devamını dilerim.

Ali BAKLAN - Özbekistan

Bursa F. Konsolosu

Bursa ve ülkemiz ekonomisinin nabzını tutan EKOHABER Gazetesi, tarafsız yayın politikası ile iş dünyasının da sesi olmakta­dır. EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 26.’cı yılını kutlar, yayında emeği geçenleri tebrik eder ve daha uzun yıllar başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Özcan MERTYÜRK – Nurel Medikal Gen. Md.

Bursa iş insanlarının sesi, gözü ve işiteni olan, iş dünyasında olan biteni yerelden evrensele du­yurma görevini başarıyla yerine getiren EKOHA­BER Gazetesi’nin 26. yılını kutlarım.

Nedim YILMAZ

3D Maket Genel Müdürü

Ekonomi gazeteciliğinde bir “Bursa markası” olmayı başaran, son dönemdeki yenilikleriyle öncülük rolünü pekiştiren “Bursa’nın ekonomi gazetesi” EKOHA­BER’in çeyrek asrı devirerek, 26. yılına ulaşması nedeniyle duayen gazeteci Tahsin Ardıç’ı, deneyimli iletişimci Kenan Kibar’ı ve tüm ekibi yürek­ten kutluyorum. Nice yıllara EKOHABER...

Bünyamin KAYA

İpekoğulları YK Başkanı

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve say­gın bir yer edinmiş bulunan EKOHABER Gazetesi’nin 26. kuruluş yıl dönümünü kutlar, gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler, saygılar sunarım.

Yusuf ŞEHİTOĞLU

Şehitoğlu İnşaat YK Başkanı

Bursa ekonomisine ışık tutan, ekonomik gelişmeleri ve sektörel bilgilendirmeleri tüm açıklığıyla uzun yıllardır ortaya koyan EKOHABER Ailesi’nin 26. yılını kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Murat KARİP

Asya Grup YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi, ekonomi alanın­da Bursa’nın gerçek değerlerinden biridir. 26 yıldır faaliyet gösteren ve ekonomi ala­nında önemli bilgiler veren EKOHABER’in bundan sonra da nesilden nesile aktarılan bir gazete olarak hizmetlerine devam ede­ceğine yürekten inanıyor, tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

Hasan TOPÇU

Bursa Şoförler ve Oto. Od. Başkanı

Şehrimizin alanında öncü ve lider gazetesi EKOHABER’in 26. kuruluş yılını tebrik ediyorum. Bu vesileyle doğru ve tarafsız habercilik anlamında 26 yıldır örnek olan EKOHABER’in kuruluşundan bugüne kadar tüm emek verenleri kutlu­yor, başarılar diliyorum.

Mustafa ALTIN

Altın İnşaat YK Başkanı

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan, Bursa’da ekonominin nabzını tutarak bu konuda lokomotif pozisyonunda olan EKOHABER Gazetesi’nin 26. yayın yıl dönümünü içten­likle kutlar, sizlere ve sizlerin şahsında gazetenin tüm çalışan emektarlarına nice başarılı yayın yılları diler, saygılar sunarım.

Yahya SAĞIR - YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri YKB

Gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden EKOHA­BER Gazetesi’nin 26 yıllık yayın serüveni hepimizi gururlandırmaktadır. Çeyrek asrı geride bırakan gazetenizin nice yıllar başarıyla yayın hayatını sürdürmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İlhan ALTAY

Altay Group YKÜ

Reel ekonominin destekleyicisi ve iş dünyasının sesi olma hedefi ile bundan 26 yıl önce yola çıkan EKOHABER Gaze­tesi, iş dünyasının sorunlarının ortaya konmasında ve çözümü noktasında örnek bir yayın politikası izlemiştir. Bugün de aynı ilkeler ışığında yayın hayatını sürdürme azminde olan EKOHABER Gazetesi’nin yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Cemal TUNA

Tuna Boya YK Başkanı

İlkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayı­şıyla 26 yıldır basın camiasına hizmet eden Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yılını kutlar, tüm çalışanlarına üstün başarılar dilerim.

Durmuş KUMRU

MASSİF Mobilya YK Başkanı

Her sayfasından keyif aldığım, ekonomi ve Bursa iş dünyası gündemini tarafsızca olduğu gibi bizlere aktaran, EKOHABER ailesinin 26. yılını tebrik ederim.

İpek YALÇIN

Thierry Diniz Genel Müdürü

26 yıldan bu yana güncel ekonomi ha­berleri ve özel araştırma yazıları ile; Bursa ekonomisini takip eden, tarafsız ve güveni­lir yayıncılık ilkeleri ve uzman kadrosu ile yayın hayatında olan EKOHABER’e daha nice başarılı yıllar diliyorum.

Uluay KOÇAK GÜVENER

Petra Planlama Kurucusu

26 yıldır Bursa ekonomisinin nabzını tutan EKOHABER, kuruluşundan bu yana yeniliklerin, gelişmenin içinde olduğu bir yayın organı olarak yaşamını başarıyla sürdürüyor. Kutluyorum.

Sinan TOPUK

Bolt Genel Müdürü

EKOHABER Gazetesi’ni; 26 yıldır çizgi­sini bozmayan, sürekli kendini yenileyen ve çıtasını yukarıya taşıma başarısını gösteren kentimizin önemli bir değeri olarak görmekten mutluluk duyuyorum. Bu değerin Bursa ile buluşturulmasında emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyor 26. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Şenay ÖNER

AR Grup YKÜ

Bursa’da uzman yazar­ları, sektörel ve bölge­sel ekonomi araştırma haberleriyle ekonomi gazeteciliğinde öncü olan EKOHABER Gazete­si’nin 26. Yılını kutlar, başarılı çalışmalarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesini dilerim.

İsmail KUŞ

BTSO YKB. Yrd.

Yıllardır takip ettiğimiz, taraf­sız, ilkeli, ufuk açan yayıncılık anlayışı ile iş dünyamızın sesi olan EKOHABER’in 26. yılını tebrik ediyor, kuruluşundan bu yana emek veren herkese ilimize böylesine önemli bir yayın kazan­dırdıkları için teşekkür ediyorum.

Erkan AYDIN

CHP Bursa Milletvekili

Yıllardır Bursa ekonomisinin nabzını tutan, iş dünyasının gelişmelerini duyuran, her sektördeki gelişmeleri adım adım izleyerek okuyucularıyla paylaşan EKOHABER, kentimizin gururu oldu. Ekonomi dalında Bursa basının da öncüsü olan EKOHABER, bilişim teknolojisindeki gelişmelere uyum sağlayarak kendisini yenilemeyi bildi. Yıllardan bu yana da ‘Branş gazeteciliğinde ayakta durmak zordur’ ön yargısını da değiştirmeyi başardı. Önümüzdeki yıllarda EKOHABER’in başarısının katlanarak devam edeceğine inanıyor, bu duygu düşüncelerle başta kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar olmak üzere, yayın kurulunu, editörleri, muhabirleri ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Nice yıllara EKOHABER.

İlhan ERSÖZLÜ

TÜYAP Bursa Fuarcılık Gen. Md.

Sayın Tahsin Ardıç önderliğinde, 26 yıldır ekonominin nabzını tutan EKOHA­BER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Uzman yazar kadrosu ile ekonominin unsurlarını değerlendiren EKOHABER, güvenilir, bağımsız ve tarafsız yayın ilkesi ile daha uzun yıllar Bursa ekonomisine katma değer kazandırmaya devam edecektir. Yayın hayatında başarılar diliyorum.

Murat KILIÇ

Sunvıtal Enerji Kurucu Ortağı

Bursa’daki ticaret hayatının ve ekonomi­nin nabzını tutan, yıllardır sürdürülebilir habercilik anlayışını devam ettiren EKO­HABER ailesinin 26.yılını kutlar, başarıla­rınızın devamını dilerim.

Ahu ALNIPAK

Moda Tasarımcısı

Kurulduğu günden bugüne kadar ekonomi gazeteciliğinde üstün başarılara imza atan EKOHABER Gazetesi’nin kuru­luşunun 26. yılını tebrik ediyor, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla başarılarının deva­mını diliyorum.

Abdulkadir ALKAN

Aga Proje Group YKB

Gazetenizin 26’ncı yayın yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm çalışanlarını ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Kuruldu­ğu günden itibaren ilimizin ve bölgemizin sesini evrensel bir yayın çizgisiyle duyuran EKOHABER Gazetesi’nin başarılı yayınla­rının devamını diliyoruz.

Simge KAYA

Özbay Eğitim Kurumları YKÜ

İlkeli yayıncılığı ile Bursa basınında et­kin ve saygın bir yer edinmiş EKOHABER Gazetesinin 26.yıl dönümünü içtenlikle kutlarım. Gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmeni Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

Erdinç ŞENTÜRK

Bursa İpek Tekstil YKB

Sanayi ve ticaret hayatının 26 yıldır nabzını tutan Bursa’nın ekonomi gazetesi EKOHABER’in kuruluş yıldönümünü kutlar, Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılı yıllar dilerim.

Dr. Ulviye AKIN

Ulviye Akın Akademi Kurucusu

26 yıldır Bursa’nın ve Türkiye’mizin ekonomi gündemiyle bizleri aydınlatan EKOHABER Gazetesi ve değerli ekibini kutlar, yayın hayatında daha nice başarılar dilerim.

Serkan DURMUŞ

Gıda Müh. Od. Bursa Şb. Bşk.

Kurulduğu günden bugüne dek Bursa’da is dünyasının ekonomi haberleri ile nabzını tutan, doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile basın camiasına örnek olan EKOHABER ailesinin 26.kurulus yıl dönü­münü kutlarım.

Özleyiş ARDALI

Senteservices Kurucusu

Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda ken­dine yer edinen; ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan EKOHABER Gazetesi’nin 26’ncı yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Vesile TUTAL

Bademli Eğitim Kurumları Kurucusu

Bursa’nın ekonomi gazetesi olma ünvanını hiç kaptırmayan, bizlere sadece bursa değil ülke ve dünya ekonomisi ha­berleriyle bilinçli tutmayı başaran sizlere minnettarız. Aynı özveri ve bilgelikle nice yıllara EKOHABER.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51