banner34

banner50

banner6

Amortisörün olduğu her alanda

Bursa’da 2000 yılında bir aile firması olarak kurulan T.Ş.T. Lift Amortisör, günlük 20 binin üzerinde üretim kapasitesiyle, ürünlerini 59 ülkeye ihraç ediyor.

Genel 15.08.2022, 23:02
Amortisörün olduğu her alanda

Semih AYDIN

Amortisör sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesiyle kendi girişi­mini hayata geçirmek isteyen Şenol Ala­göz, abisi Temur Alagöz’ün desteğiyle, kardeşi Taner Alagöz’ün de dahil olma­sıyla 2000 yılında TŞT Lift Amortisör’ü kurdular.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10 bin metrekare ka­palı alana sahip fab­rikasında, 185 personeliyle otomo­tivden mobilyaya ve makineye kadar amortisörün olduğu her alana yönelik üretim yapan TŞT Lift Amortisör, üretimi­nin yüzde 90’ını 59 ülkeye ihraç ediyor. Firmanın bünye­sinde, OEM’lere hiz­met veren firmaların ürünle­rine yönelik kap­lama işlemleri yapan T.Ş.T. Yüzey İşlemleri isimli bir şirketi daha bulunuyor.

Kaliteli ürün, düşük maliyetli üretim

TŞT Lift Amortisör’ün ikinci kuşak temsilcilerinden firmanın Dış Ticaret Müdürü Deniz Alagöz, firma olarak yap­tıkları işin en iyisini ve en kalitesini, en ucuza imal etmeye odaklandıklarını söyledi. Bu hedefler doğrultusunda yeni teknolojileri takip ederek, firmaya kat­mış olduğu teknoloji ve makinelerle bü­yümelerini sürdüreceklerini kaydetti. Deniz Alagöz, bu gelişmelerin başında şirketin ikinci kuşak temsilcisi makine mühendisi Kadir Alp Alagöz’ün bulun­duğunu söyledi. Deniz Alagöz, “Kendi üretmiş olduğu­muz ürünlerde daha iddialı olup, bu ürünlerin mali­yetini düşürerek, daha kaliteli ima­lat gerçekleştir­mek için makineleşmeye, yazılımlara ve teknolojinin getirmiş ol­duğu kolaylıklardan faydalanacağız” dedi.

Öncelik otomotiv ve mobilyada

Gerçekleştirdikleri yatırımlarla aylık üre­tim kapasitelerini 100 binden 500 bine çı­karmayı başardıklarını dile getiren Deniz Alagöz, böylelikle hem ihracatla­rını artırdıklarını hem de iç piyasanın ta­leplerine rahatlıkla cevap verdiklerini kaydetti.

Amortisörün kullanıldığı, açma-ka­pama işleminin yapıldığı tüm sektör­lerde olduklarını belirten Alagöz, önceliklerinin ise otomotiv ve mobilya sektörleri olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51