banner34

banner50

banner6

İş Yatırıma 'Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası' ödülü

İş Yatırıma "Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası" ödülü

Finans 26.05.2014, 21:00 26.05.2014, 21:00
İş Yatırıma 'Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası' ödülü
İş Yatırıma "Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası" ödülü
İş Yatırım, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika piyasalarının önde gelen finans dergilerinden EMEA Finance tarafından düzenlenen "Avrupa Bankacılık Ödüllerinde"   "Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası" seçildi.
İş Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, EMEA Finance tarafından Orta ve Doğu Avrupa (CEE) ile Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS) bölgelerinin en iyi bankalarının ve finans kuruluşlarının seçildiği Europe Banking Awards / Avrupa Bankacılık Ödülleri bu yıl 6. kez verildi.
Bu kapsamda üs tüste 4 defa Türkiyenin En İyi Yatırım Bankası ödülüne layık görülen İş Yatırım, "Best Broker in Turkey / En İyi Aracı" ödülünü de üst üste ikinci kez aldı. İş Yatırım, başta kurumsal finansman, aracılık, yatırım danışmanlığı ve portföy yönetimi hizmetleri olmak üzere müşterilerine sunduğu sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği üstün başarıdan dolayı bu ödüllerin sahip oldu.
Avrupa Bankacılık Ödülleri/ Europe Banking Awards 2013 için 13 Mayıs 2014te Varşovada düzenlenen törende İş Yatırım adına ödülü Genel Müdür Erdal Aral, EMEA Finance Editörü Tim Burke ve CEO Christopher Mooredan aldı.
EMEA Finance editörü Tim Burke, törende yaptığı konuşmada, "İş Yatırımın 2013 yılında sermaye piyasası faaliyetlerinde gösterdiği genel performansından çok etkilendik. 2013 yılında özellikle 649 milyon lira hasılatlı Pegasus halka arzına aracılık etmesi, 57 özel sektör borçlanma aracı ihracına aracılık ederek sahip olduğu yüzde 23lük pazar payı ile ilk sırada yer alması ve birleşme ve satın alma işlemlerindeki danışmanlık tecrübesi ile bu ödüle değer görülmüştür" ifadelerini kullandı.
İş Yatırım Genel Müdürü Erdal Aral ise verilen ödülle ilgili açıklamasında, İş Yatırımın başarılı performansının önemli yayın grupları tarafından da takdir edilmesinin çok büyük bir gurur vesilesi olduğunu vurguladı. Aral, şunları kaydetti:
"Yatırım bankacılığının her alanında faaliyet gösteren kurumumuz, sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğünü devam ettiriyor. İş Yatırım olarak pay piyasası ile vadeli işlem ve opsiyon piyasasının yanı sıra pay piyasası halka arzları, özel sektör borçlanma araçları ihraçları ile birleşme ve devralma faaliyetlerinde de lider konumdayız. Önceki yıllarda da layık görüldüğümüz bu ödülü, sermaye piyasalarındaki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyor, performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödülün kazanılmasında katkısı olan tüm çalışanlarımız ve ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum."

Sayı: 942 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51