HABERLER

E.G Pres 20 yaşında

Otomotiv sektörünün deneyimli ismi Erol Gülmez tarafından 2003 yılında Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB) kurulan E.G Pres 20’nci yaşını kutluyor.

E.G Pres’in kuruluşunun 20’nci yılı için düzenlenen etkinliğe firma­nın Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gül­mez, üst düzey yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

E.G. Pres Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, “20 yıl önce E.G Pres ola­rak çıktığımız yolda nice başarılara imza attık. Bu yolda bize eşlik eden ai­leme, arkadaşlarıma ve tüm paydaşla­rımıza teşekkür ederim. Nice 20 yıllara birlikte imza atmak dile­ğiyle” dedi.

NOSAB’da 3 bin metrekare kapalı alanda, uzman ekibiyle hedefleri doğrultusunda çalış­masını sürdüren E.G Pres MAR­TUR, İnova, SCM, Schmitz Cargobull, FKT, Isringhausen ve Grammer gibi sektörünün önde gelen firmalarıyla çalışıyor.

ISO 9001 Kalite Belgesi ve IATF 16949 Ka­lite Yönetim Sertifikası’na sahip olan firma müşteri siparişleri doğrultusunda sac pres baskı, kaynaklı birleştirmeler, montajlı bir­leştirmeler ve kalıphane alanlarında hiz­met veriyor. 20 yıllık süreçte işlerini büyüten ve müşteri portföyünü genişleten firma bu başarısını 2016 yılında E.G. Süs­pansiyon iştirakiyle taçlandırdı.