banner6

Hong Kong ve Çinin lüks tüketim ürünleri İstanbulda

Hong Kong ve Çinin lüks tüketim ürünleri İstanbulda Lüks tüketim ürünlerinin sergileneceği LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı, 12-14 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek. LifeStyle Expo açıklamasına göre, Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) ve Çinin Guangdong Eyaleti Ticaret Departmanı (GD-DOC) tarafından Hong Kong ile Guangdong ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik düzenlenen LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı bu yıl ikinci kez kapılarını açacak.

Dünya 25.08.2014, 21:00 25.08.2014, 21:00
Hong Kong ve Çinin lüks tüketim ürünleri İstanbulda
Hong Kong ve Çinin lüks tüketim ürünleri İstanbulda
Lüks tüketim ürünlerinin sergileneceği LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı, 12-14 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.
LifeStyle Expo açıklamasına göre, Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) ve Çinin Guangdong Eyaleti Ticaret Departmanı (GD-DOC) tarafından Hong Kong ile Guangdong ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik düzenlenen LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı bu yıl ikinci kez kapılarını açacak.
Asyanın moda ve tasarım merkezi Hong Kong ve dünyanın üretim merkezi Guangdong bölgesinden 200e yakın firmanın ürün sergileyeceği fuar, 12-14 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek LifeStyle Expo in İstanbul Fuarına Türkiye ve çevre ülkelerden ithalatçılar, distribütörler, satın alma yetkilileri ve perakendecilerin katılması bekleniyor.

Sayı: 955 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51