banner6

14.06.2021, 23:10

Değişim Özünde                    

Bu hafta, tam 18 yıldır artan bir ilgiyle devam eden Kalite ve Başarı Sempozyumu’nu gerçekleştireceğiz. Geçen sene salgın sebebiyle ertelediğimiz, bu sene de konuşmacıları ve katılımcıları dijital platformda buluşturacağımız bir günlük etkinlik organize ettik. 
Salgın başladığında tek tük başlayan ve neredeyse tamamına katıldığımız dijital etkinliklerin sayısı günümüzde çok arttı ve boş zamanımız da azaldı, dolayısıyla dijital etkinliklere katılımlar da doğal olarak azaldı. Ancak KalDer Bursa Şubesi olarak bizler size, karşı koyamayacağınız ve katılmak için zaman ayırmaya çaba göstereceğiniz çok özel bir program hazırladık. Katılımınız bize güç, size değer katacaktır. Toplam 5 oturumda 7 çok değerli konuğu ağırlıyor olmaktan gurur duyarken, davetimizi kabul edip katılma nezaketini gösteren tüm konuklarımıza da teşekkür ediyorum. Ayrıca, katılacak siz değerli takipçilerimize de gösterdikleri teveccüh için şimdiden şükranlarımı sunuyorum. 
Sempozyumun ana temaları;
- Değişim özünde,
- Teknolojide kadın,
- Sağlıkta paradigma değişikliği 7 K tıbbı,
- Türkiye tarımla kalkınabilir mi?
- “Beyin nedir”den “Yaşam nedir”e bir bilim yolculuğu.
Konular da konuklar da çok özel. Ömrümüzün son iki yılında yaşadıklarımız çok hızlı bir değişimi gösterirken, birçok konuda sürecin kendi haline bırakılamayacağını da bize gösterdi. O zaman, değişimin kontrollü ve gelişerek olması lazım, bunun için de olayların özüne bakmak gerekiyor. 
Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkıları olana sponsorlarımıza, değerlendiricilerimize, gönüllülerimize, yönetim ve denetim kurulumuza, Şube çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerin de sahip çıkmasıyla giderek büyüyen bir eko sistem oluşuyor, hep beraber güzel bir gelecek yaratmaya çalışıyoruz. 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da ödül sürecimiz, kurumların ve değerlendiricilerimizin özverili katılımlarıyla sempozyum akşamı taçlanacak. Ödül sürecine katılan kurumlarımızın kaybedeni yok, hepsi büyük kazanımlarla yollarına devam edecekler. Bu sene kamu ve özel kategoride yer alan;
- Limak Enerji,
- Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
- Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi,
- Uray Sigorta,
çalışanlarına gönülden teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Onları çok güzel günler bekliyor.
17 Haziran günü sempozyuma fiilen katılıyormuş gibi kendinize zaman ayırmanızı öneririm, sonunda iyi ki diyeceksiniz.
Sağlıklı, huzurlu, barış dolu ve bereketli günlerde buluşmak dileğiyle.
Saygılar

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51