Haber Detayı - Özdilek Lokum 'bi tıkla' Türkiye'nin her yerinde…
Özdilek Lokum “bi tıkla” Türkiye’nin her yerinde…

Özdilek Lokum 'bi tıkla' Türkiye'nin her yerinde…


Özdilek, tarihi 15. yüzyıla kadar uzanan ve geleneksel lezzetlerimizden biri olan Türk lokumunu, 1996 yılından beri Afyonkarahisar Yaşam Merkezi'ndeki yıllık 200 ton üretim kapasitesine sahip tesislerinde Özdilek Lokum markasıyla özenle üretiyor. ÖzdilekPark İstanbul'da yeni açacakları mağazalarında geleneksel lokum lezzetini, modern mimariyle buluşturarak diğer satış noktalarından farklı, butik ve kendine özgü bir konseptle misafirlerinin beğenisine sunacaklarını belirten Özdilek Holding Gıda Ar-Ge Müdürü Mümin Mutlu, 'Cezerye çeşitlerimizle birlikte tüm şubelerimizde satmakta olduğumuz farklı lezzetlere sahip 24 çeşit lokumumuz bulunuyor.
Bu çeşitlerimizin yanı sıra İstanbul'a açılacak olan mağazamızda satmak üzere 22 çeşit yeni ürünü de portföyümüze katarak tüketicilerimizin beğenisine sunacağız' dedi.
Lokum üretimindeki en önemli önceliklerinin tamamen doğal, geleneksel tarzda ve hijyenik koşullarda üretim yapmak olduğunu belirten Mümin Mutlu, 'Bunun gereği olarak da üretimimizde glikoz şurubu, yapay renklendirici ve benzeri maddeler kullanmak yerine yüzde yüz şeker pancarı ve doğal malzemelerle gerçek Türk Lokumu lezzetini misafirlerimize sunmaktayız' diyor.
Mutlu, ayrıca e-ticaretin çok önem verdikleri bir satış kanalı olduğunu ve Özdilekteyim.com üzerinden en çok satışını gerçekleştirdikleri lokumun ise Antep fıstıklı lokumlar olduğunu belirtiyor.
Facebook
Sayı: 1203 - Tarih: 11.06.2019
Yazarlarımız