banner6

Evinizin yeni rengi; Akipek

Evinizin yeni rengi; Akipek

Şirketler 25.12.2006, 22:00 25.12.2006, 22:00
Evinizin yeni rengi; Akipek
Evinizin yeni rengi; Akipek
Akipek Tekstil, Evinizin yeni rengi konseptiyle, ev tekstili ürünlerini tanıttı ve yeni hedeflerini belirledi.
Akipek Tekstil, '2007 Akipek Ev Tekstili Ürünleri'nin tanıtımı için bayilerini Bursa'da ağırladı.
Toplantıya Konya, Çorum, Adana, İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Erzurum, Trabzon, Denizli ve Bursadan 32 bayi katıldı. Akipek Tekstilde gerçekleştirilen toplantıda, 'Evinizin yeni rengi' konsepti içinde Akipek ürünleri tanıtılırken, kuruluşun gelecekle ilgili yeni hedefleri paylaşıldı.
Bir araya gelen bayi ve yöneticiler, önce tesisleri gezdi, daha sonra da showrooomda Akipek Tekstil ile ilgili sunumu izledi ve yeni yılın ev tekstili ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Akipek Tekstil'i daha yakından tanımak isteyen bayiler, kuruluşun üst düzey yöneticileri ile bilgi alışverişinde de bulundu. Bayiler, Akipek Tekstil'in 2007 ev tekstili ürünlerine yoğun ilgi gösterdi.
Hedef; 15 milyon dolar ihracat
Akipek Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üstün, Akipek Tekstil'in kısa bir tanıtımını ve sektördeki yerini anlattıktan sonra bayilere firma hakkında kısaca bilgi verdi.
Üstün, 2006 ihracatlarının 10 milyon dolar üzerinde olduğunu, 2007 ihracat hedeflerinin 15 milyon dolar olduğunu söyledi.
Bayileri için kısa bir Bursa turu da düzenleyen Akipek Tekstil yöneticileri, misafirlerine Bursa'nın güzelliklerini görme olanağı da sağladı. Bayiler gece Botanik Parktaki Beceren Restaurant'ta düzenlenen yemekte ağırlandı.

Sayı: 555 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51