banner6

May Kimya 17 yaşında

May Kimya 17 yaşında

Şirketler 02.11.2009, 22:00 02.11.2009, 22:00
May Kimya 17 yaşında
May Kimya 17 yaşında

Kurulduğu günden bu yana özel kimsayal ürünler alanında ülkenin önde gelen lider firmalarından birisi olan May Kimya, 17. kuruluş yıldönümünü Holiday Inn Hotelde çalışanlarıyla birlikte kutladı.
May Kimya Anonim Şirketi, 1992 yılında faaliyetine başladığı Kayapa Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasında, endüstriyel konsantre bakım ve koruma kimsayalları alanında ülkenin önde gelen markalarının vazgeçilmezi olarak sektördeki yerini koruyor.
Hemen her sektöre hizmet veren May Kimya, 17. kuruluş yıldönümünü uzman yönetim ve satış mühendisi kadrosuyla birlikte Holiday İnn Hotelde kutladı. Gecede bir konuşma yapan May Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ağaoğlu, sevgi ve inançla bir arada olarak şirketi bugünlere taşıyan ekibine teşekkür etti.
May Kimya olarak kuruldukları günden bu yana yaşanılan birçok ulusal ve global ekonomik krizlere rağmen ayakta kalarak büyümeye devam ettiklerini kaydeden Yalçın Ağaoğlu, "Yaşadığımız bu zor günlerde inancımızın ve sevgimizin peşinde koşarak sektördeki yerimizi korumayı bildik. May Kimya olarak eğer yaşadığımız ekonomik krizler olmasaydı daha da hızlı büyümeler kaydederek, daha iyi işler yapabilirdik dedi.

Sayı: 704 - Sayı'nın Kapağı

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51